בקשה

pasiava

New member
מה זה אתר המרכז שכולם מדברים עליו?

והאם למישהו יש את המלא? אפשר גם לדעת מה קורה בסרט?

gozlan8

New member
אתר

בדף הפורום למעלה מצויין בורוד "המרכז הישראלי לחקר עב"מים", זהו האתר הרישמי בארץ. תוכל למצוא שם ה כ ל (טוב, כמעט).

כריסטין

New member
גם אני מחפשת את הסרטון המלא

למה רק כמה שניות זה קצר מאוד ,שיתנו את הסרט המלא אם בכלל שמרו אותו......

Majestic12

New member
הסרט המלא...

ראיתי בזמנו את הסרט המלא - אורכו כ- 30-40 דקות, והוא אחד המדהימים שראיתי מעולם. לצערי, לא עלה בידינו להשיג את הסרט המלא, ומה שנותר ממנו הם רק קטעים קצרים. בתקופה הקרובה, אנסה לגלות האם ניתן לעשות משהו בנדון, וזאת בשל העניין בסרט...

כריסטין

New member
אולי תספר לנו מה ראית?

במשך 30-40 דקות ראית אותה תמונה של העצם עומד במקום?

Majestic12

New member
הסרט של אדריאן

העצם היה מקובע ולא נע הרבה. מה שהיה מוזר, זה שבשלב מסויים, ניתן היה לראות בבירור כיצד נקודות אור קטנות יוצאות מהעצם המשולש, וטסות הלאה ממנו. חלקן אף שב ונקלט חזרה בתוך העצם. הדבר הזכיר את מה שמכונה "נושאת עבמי"ם. כלומר, ההשערה הייתה, שהעב"ם המשולש הוא מעין "נושא עבמי"ם", שמכיל בתוכו עבמי"ם קטנים יותר, המשוגרים ממנו. חבל שלא ניתן להשיג את הסרט המלא...

כריסטין

New member
תודה על המידע! , לדעתי אשתו ...

או שאר משפחתו לא יתנגדו להעביר לכם את הסרט אם תבקשו , אחרי הכל מדובר על מרכז עב"מים ישראלי וזה לצרכי מחקר , ניסיתם לבקש מהם?

כריסטין

New member
מה הם שומרים את הסרט בכספת?

אפשר לחשוב שזה הצילום היחיד בעולם שיוכיח שיש עב"מים לא מבינה את הרעיון בלשמור לעצמך מידע שאפשר לשתף אותו עם קהילה שלמה של אוהבי עב"מים ......

royassis

New member
לא ניראה לי

למה את מתכוונת בזה שהם חושבים שזה הצילום היחיד שיוכיח את זה ? לא ניראה לי שזה מה שהם חושבים. ויש להם את הסיבות שלהם, זה כניראה סרט יותר מיוחד והם רוצים אותו לעצמם או בגלל סיבה אחרת.

Majestic12

New member
לצערי...

לצערי, ישנם לא מעט אנשים - גם בארץ, אשר שומרים חומר על עבמי"ם לעצמם, ואינם מוכנים לחשוף אותו ו/או לשתף אחרים במידע. ידוע לי על אנשים אשר מחזיקים ברשותם ממצאים פיזיים חשובים ביותר (חומרים מאתרי נחיתות, דגימות צמחייה, מסמכים, צילומי וידאו נדירים וייחודיים), ומסרבים לשתף ו/או להציג את הנתונים בפני אחרים... חלק מאנשים אלו, דורש תשלום עבור כל דגימה או הצצה בחומר... זהו מצב לא מקובל בקרב חוקרי העבמי"ם הארץ ובעולם - ולכן, חלק מהחומר לא מגיע לרשותנו (ולידיעת הציבור הרחב).

royassis

New member
התקשורת

לא משלמת על זה ?! אפילו לא צהובונים מתעניינים ? או פשוט מאוד אנשים שמתעניינים בזה לא משלמים או אפילו הקהילה עצמה אם יש התאחדות או משהו ? כל מיקרה לא ניראה לי שזה אותו דבר עם הבן אדם הזה הוא הביא סרטים לקהילה לא ? והתכוונתי שזה היה פשוט מצחיק שהיא אמרה שהם חושבים את עצמם שיש להם תצלום שמוכיח שיש עבמים. כי כריסטין זה כן נדיר ואי אפשר למצוא סרטים באיכות טובה שממש מוכיחים משהו בכל חור.

כריסטין

New member
אם הסרט היה כזה......

נדיר למה הוא היה צריך לשמור עליו בכספת ולא לפרסם אותו ולזכות בתהילת עולם ? חוצמזה מה שרואים זה משולש קטן עם אורות קטנים וכ"ו , זה עדיין לא צילום חד וברור של עב"ם וצילום כזה את הסקפטים זה לא ישכנע . זה עדיין לא זה בכל אופן

royassis

New member
בתגובה

אמממממ אם הסרטון הזה היה מזכה אותו בתהילת עולם כניראה שהסרטון הזה כבר היה מוחרם ע"י הצבא, ויחסית זה נדיר, כי בדרך כלל לא רואים אורות ניכנסים ויוצאים מאור יותר גדול אליו. זה סרטון שיחסית יותר טוב מסרטונים אחרים והוא חושב שהוא ירוויח כסף אליו, תנסי למצוא עוד סרטונים כאלה ולא ניראה לי שתמצאי הרבה.

כריסטין

New member
העב"ם המשולש הוא דיי נפוץ....

במיוחד בבלגיה בשנות ה-90 הופיעו מאות כאלו אגב מדובר על אותו עב"ם שצילם אדריאן דביר ז"ל . לדעתי מי שצילמו סרטוני עב"ם הטובים ביותר בארץ הם גיל בר ואורון סולטן שני הסרטים שודרו באורחים לילים שהוקרן בערוץ 10 .

למעלה