בקשה... אני חייבת תמונות של העיר קראקוב?? למי יש?? אתם יכולים לשים קישור??
C cha200005 New member 11/12/05 #1 בקשה... אני חייבת תמונות של העיר קראקוב?? למי יש?? אתם יכולים לשים קישור??
M maxiusis New member 15/12/05 #13 תודה יומטוב, קרקוב עיר הולדתי ../images/Emo6.gif התמונות מחזירות אותי לקרקוב, עיר הולדתי, העיר שאני מאוד אוהב גרתי בסמוך לטמפל - בית הכנסת הרפורמי. קרקוב מזמינה תודה על התמונות מצורפות גם פנורמות של קרקוב (נא לפתוח את הקול :.)) בברכה, Maxiu
תודה יומטוב, קרקוב עיר הולדתי ../images/Emo6.gif התמונות מחזירות אותי לקרקוב, עיר הולדתי, העיר שאני מאוד אוהב גרתי בסמוך לטמפל - בית הכנסת הרפורמי. קרקוב מזמינה תודה על התמונות מצורפות גם פנורמות של קרקוב (נא לפתוח את הקול :.)) בברכה, Maxiu
I irashady New member 16/12/05 #14 יאאא אנחנו היינו בטמפל בערב שישי.... כאחת שבכלל לא מחוברת לדת... היה נורא מרגש שם... בית כנסת ע-נ-ק... וכל המשלחות הישראליות שהיו בפולין באותו זמן היו שם... היו מלא ישראלים שם
יאאא אנחנו היינו בטמפל בערב שישי.... כאחת שבכלל לא מחוברת לדת... היה נורא מרגש שם... בית כנסת ע-נ-ק... וכל המשלחות הישראליות שהיו בפולין באותו זמן היו שם... היו מלא ישראלים שם
י י ו מ ט ו ב New member 16/12/05 #15 אולי להזכיר לך קצת נשכחות המלון שלנו היה קרקוביה או משהו בדומה......ליד אצטדיון כדורגל גדול מאוד. ממש באמצע שכונת מגורים....עיר יפה מאוד
אולי להזכיר לך קצת נשכחות המלון שלנו היה קרקוביה או משהו בדומה......ליד אצטדיון כדורגל גדול מאוד. ממש באמצע שכונת מגורים....עיר יפה מאוד