בקשה

randy killer

New member
בקשה

מישהו יכול לתרגם לי את השיר back for good? תודה מראש לכל העוזרים בדבר

מילים ל"שובי לתמיד" ../images/Emo140.gif

אני מניח שעכשיו זה הזמן בשבילי להרים ידיים, אני מרגיש שזהו הזמן. יש לי תמונה שלך לצידי. יש לי את סימני השפתון שלך על כוס הקפה שלך. יש לי אגרוף של רגש טהור, יש לי ראש של חלומות מנופצים. חייב לעזוב את זה, לעזוב את זה מאחוריי. לא משנה מה אמרתי, לא משנה מה עשיתי, לא התכוונתי לזה אני רק רוצה שתשובי לתמיד. בכל פעם שאני טועה פשוט תגידי את השיר ואשיר לך אותו תהיי צודקת ואבין אותך. בלי ששמתי לב ולמרות שהוא היה מודגש, הבנתי את הסיפור - הוא לא היה טוב. אבל בפינות מוחי חיפשתי תהילה אבל זה לא היה אמור לקרות. בחולניות של הפרידה, הצטיינת בלהיות חופשיה האם את לא יכולה למצוא איזשהו מקום בפנים בשבילי. לא משנה מה אמרתי, לא משנה מה עשיתי, לא התכוונתי לזה אני רק רוצה שתשובי לתמיד. בכל פעם שאני טועה פשוט תגידי את השיר ואשיר לך אותו תהיי צודקת ואבין אותך. ונהיה ביחד, והפעם לתמיד. נילחם, והפעם נהיה כל כך שלמים באהבתנו לעולם לא ניחשף שוב. לא משנה מה אמרתי, לא משנה מה עשיתי, לא התכוונתי לזה אני רק רוצה שתשובי לתמיד. בכל פעם שאני טועה פשוט תגידי את השיר ואשיר לך אותו תהיי צודקת ואבין אותך. אני מניח שזהו הזמן שתחזרי לתמיד... ****חשוב להדגיש שהעברית שלי לא משהו אז אולי יש מילים שאפשר לתרגם קצת יותר טוב....

MissPop

New member
תרגום מצוין ומקסים כל הכבוד

שיר עצוב

למעלה