בקשה

shlomihagu

New member
בקשה

לא הייתי כמעט כל השבוע בפורום. התחלתי לראות קצת לפני שש. בבקשה תספרו לי מה קרה: איך שרה קשורה לגבריאל, מה עשה גרוקאן, שרה הופיעה בעבר בזינה? מה קרה למשפחה של גבריאל? הם מתו? יש שידור חוזר של הפרק?

תשובות

שרה היא הבת של לילה, אחותה של גבריאל. היא נחטפה ע"י גורקאן כשהייתה נערה צעירה, וכשבעלה של לילה וההורים שלה ושל גבריאל הלכו לראות אם הם יוכלו לקנות אותה בחזרה, הוא ערף את ראשיהם. לצערנו, אין כרגע שידור חוזר של הפרק, אבל עושה רושם שבעוד כמה שבועות יתחיל שידור העונה השישית ב-Star World.

canimal

New member
גבריאל חזרה הביתה לפוטדיאה

והלכה לבקר את אחותה אחרי 25 שנה של שינה. אחותה מספרת לה שיש לה (ללילה) בת בשם שרה, שנלקחה בידי איש רשע בשם גורקאן להרמון (?) שלו בהודו.. וכשבעלה, וההורים שלה ושל גבריאל הלכו לקנות את שרה חזרה, גרוקאן הרף את ראשם. כל זה די נאמר בסוף הפרק.. לא נראה לי שיש ש.ח

peace and Mor

New member
...../images/Emo66.gif

שרה היא האחיינית של גבריאל - הבת של לילית - אחותה של גבריאל... כשגבריאל חזרה (בתחילת הפרק) לבייתה, רק אחותה הייתה שם וספרה לה שלפני שמונה שנים בתה - שרה - נמכרה כשפכה (לא זוכרת את המקום....) לארמון של גרוקאן... וכשסופר זאת לבני משפחתה, בעלה של לילית, וההורים של גבריאל הלכו להציע מחיר טוב להוציא אותה משם... גרוקאן ערף את ראשם של שלושתם, ולא ידעו מה עם שרה... ולא - שרה לא הופיע בעבר של זינה.... כשגבריאל שמעה זאת היא רצתה נקמה - להרוג את גרוקאן...! בקשר לשידור חוזר... אין לי מושג אם יש....

למעלה