בקשה!

• פותח הנושא Plax
  • פורסם בתאריך

Plax

New member
בקשה!

אני מבקש. בבקשה תגלו לי את הטריק בקסם של לוסטיג עם הקליע! תודה!!!

LiranTheWizard

New member
היה לו בתוך הפה...

תמרור עצור קטן - ואז כשהקליע ראה אותו הוא כמובן ציית לתמרור. לוסטיג פשוט אימן את הפה שלו להתנג כמו נושאת מטוסים קטנה... והוא למד את הכל מסופרמן... אני מצטער אבל מדובר בשיטה סודית ביותר. יותר סודית מסודות הגרעין של ישראל - אז תוצרת איזו החברה הבגדים שמייצרים במפעל ההוא בדימונה?...

מיכל 87

New member
היתה פעם תוכנית על קוסם

שגילה את כל הסודות שלו והיה שם את אותו קטע שהוא כביכול עוצר קליע בפה.. הקליע שנטלי עטיה ירתה הוא לא אותו קליע שעליו היא חתמה (הבחורה עוד באותו יום למדה לירות במטווה ובין רגע נהיתה צלפית ופגעה בו בדיוק בשיניים).

LiranTheWizard

New member
אתה אומר כאן שהיא

חתמה על שני קליעים ולא סיפרה לנו, נכון? גם את זה שמעתי ולא מכחיש שזה ייתכן. וכל הירי זה אפקט הוליוודי מוכר. ייתכן.

phrizer

New member
אני מכיר דרך אחרת

שלא מצריך שיתוף פעולה עם היורה, אבל עדיף שהיורה ידע לירות, יראה בשתי עיניים, ולא יהיה חולה אלצהיימר...

MasterCool

New member
הגיון

הגיוני בכלל שהוא יתן גם לצף הטוב ביותר לירות? ברור שלא, אני אל בא לגלות את הקסם אבל גם אם היא הייתה יורה לצד, אפילו לא לכיוון שלו, מן הסתם שהוא היה עושה את אותה הצגה.. והקליע היה מגיע לפה שלו.. לדעתי קסם כזה לא שווה כל כך הרבה, כי הוא דורש המון הכנות.. וזה סתם, צריך הגיון בריא כדי להבין שאין מצב בעולם שהוא יכול לתפוס כזה דבר, אז חבל שעושים לנו כאלו הצגות גדולות שעצם ההצגות הקטנות הן בעצם הכי טובות..

למעלה