בקשה! מישהו יכול להביא לי טקסטים של אחד הפרקים... לא משנה איזה.. תודה!
H HaDaRoSh New member 13/3/07 #2 ../images/Emo121.gif../images/Emo211.gif כנס לאתר הישראלים, לך לקישור "וידאו", שם יש לך את כול הפרקים. פשוט תשמע מה שהם אומרים ותכתוב
../images/Emo121.gif../images/Emo211.gif כנס לאתר הישראלים, לך לקישור "וידאו", שם יש לך את כול הפרקים. פשוט תשמע מה שהם אומרים ותכתוב
S silo New member 13/3/07 #3 אני לא מצליחה זה כל הזמן מחזיר אותי לעמוד הראשי. איך בדיוק אפשר הסבר? תודה
H HaDaRoSh New member 14/3/07 #4 לעמוד הראשי של רשת? ../images/Emo121.gif../images/Emo211.gif יש לך שם קישור לאתר הישראלים את לוחצת על זה, עוברת בקישורים לוידאו, ואז רשום לך בצד ימין "עונה מספר 1" ומתחת לזה "פרק מספר 5" את יכולה לבחור איזה פרק שאת רוצה, ואז יש לך את המערכונים
לעמוד הראשי של רשת? ../images/Emo121.gif../images/Emo211.gif יש לך שם קישור לאתר הישראלים את לוחצת על זה, עוברת בקישורים לוידאו, ואז רשום לך בצד ימין "עונה מספר 1" ומתחת לזה "פרק מספר 5" את יכולה לבחור איזה פרק שאת רוצה, ואז יש לך את המערכונים
L Lunar4D New member 15/3/07 #5 אני יכול לעזור לך קצת.. טיפה... הנה... מילה שחוזרת על עצמה הרבה.. עיווווווווווני!! חחח
מ מיכלוש יוסף New member 16/3/07 #6 ../images/Emo210.gifאו - " איזה חמווווווווווווווד " \ " חולה עלייך , אני פשוט חולה חולה " \ " מה ניש ? " \ " חותמת ? " . :][:
../images/Emo210.gifאו - " איזה חמווווווווווווווד " \ " חולה עלייך , אני פשוט חולה חולה " \ " מה ניש ? " \ " חותמת ? " . :][:
L Lunar4D New member 16/3/07 #7 או... מייק בורשטיין ....... ........ ......... (חח תמיד זה קורע אותי)
H HaDaRoSh New member 17/3/07 #8 חחחחחחחחחחח כנ"ל ../images/Emo6.gif../images/Emo45.gif ../images/Emo121.gif
L Lunar4D New member 17/3/07 #9 ../images/Emo6.gif ......... חח... ותמיד מצלמים אותו כזה מלמטה.. חח בקלוז-אפ.. .. (אה כן..... ו... ג'ינג'י..!! חחח אלא מה... )
../images/Emo6.gif ......... חח... ותמיד מצלמים אותו כזה מלמטה.. חח בקלוז-אפ.. .. (אה כן..... ו... ג'ינג'י..!! חחח אלא מה... )