אם תשאל אותי אני יכול להביא לך 200 שירים שלהם שלדעתי הם גדולים אבל אני לא אעשה את זה חח אני פשוט אביא לך רשימה של השירים הכי מפורסמים שלהם כי אני בטוח שאת שאר השירים הגדולים תקבל משאר חברי הפורום.. Wake Up Dead Peace Sells In My Darkest Hour Hangar 18 Holy Wars... The Punishment due Sweating Bullets Symphony of Destruction A Tout le Monde Trust She-Wolf שוב אני אומר, אלו לא השירים הכי טובים שלהם או השירים היחידים שטובים פשוט השאלה ששאלת היא עניין של טעם אז הבאתי לך רשימה של השירים הכי מפורסמים שלהם ש99% שכל אחד מהם ינוגן בהופעה. תהנה
reckoning day my last words tornado of souls countdown to extinction foreclosure of a dream fff crush'em secret place of mice and men angry again diadems יש עוד מלא..
אפשר להביא לך 200 שירים טובים שלהם לדעתי כולם מעולים אבל אני יביא לך את אלה שאני הכי שומע עכשיו בתקופה הזו וחורש עלייהם Tornado Of Souls(איך עוד לא אמרו את זה!?) Lucretia Train Of Consequences Addicted To Chaos No More Mr. Nice Guy Paranoid Angry Again Go To Hell Use The Man Truth Be Told The Scorpion