בקשה

ברררר

New member
בקשה

תכתבו לי את הסדר של האלבומים מהאהוב ביותר עליכם לפחות אהוב, כאשר 1 הכי אהוב וכו'.... תודה :)

o pie

New member
אוקיי

אבל זה נורא קשה. morning view light grenades a crow left of the murder make yourself fungus amongus science enjoy incubus (פשוט כי הוא הכי קצר) אבל אני חייב לציין שלמרות שסיינס הוא האחרון, הוא גם בין האלבומים האהובים עליי. אין אלבום שאני לא אוהב מאוד.

itzikch

New member
בעע ענינו 20 פעם על השירשורים הזה ...

איפה המנהלת לעזאזל ?

noGz

New member
זה מאוד קשה O_O

סביר שהבחירה הזאת תתחלף עוד 9 פעמים עד שאני אסיים לכתוב. 1. morning view 2. make yourself 3. light grenades 4. a crow left to the murdur 5. science לא שמעתי את פאנגס אמונג אס. כבר בשתי כתבות שקראתי הם מעידים על עצמם שהם היו גרועים בהתחלה. וחוצמזה, כרגע גם סיינס לא עושה לי את כל כך, ואם זה הדיסק שלפניו אני חושבת שאני לא אתלהב בכלל (למרות שיש לי כמעט כל דבר אחר שלהם, והסקרנות שלי גוברת. אולי בעתיד). יש לי גם את when incubus attacks, שני חלקים, אבל לא שמעתי מספיק בשביל לדרג. ואני לא בטוחה שאני יודעת מה זה ה- enjoy incubus (אני ממש כופרת עם כל החורים האלה בהערצה העיוורת שלי..חח) בכל מקרה, אלה הבחירות שלי. בין ה-4 הראשונים היה לי ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש קשה לבחור!! יאללה.

o pie

New member
enjoy incubus

האלבום השני שהם הוציאו. הוא מורכב מ-4 שירים שהופיעו ב- fungus amongus, בגרסא חדשה (לא ממש שונה... אבל יש שיגידו איכותית יותר), ועוד 2 שירים חדשים, באותו סגנון. הסגנון הוא לא בדיוק כמו בסיינס, הוא עדיין Funk Metal מוזר, אבל ה- Funk תופס בו חלק הרבה יותר גדול מאשר בסיינס. לקח לי די הרבה זמן לאהוב את סיינס, עכשיו אני מאוד אוהב אותו. את פאנגס אמונגס לקח לי פחות זמן לאהוב מאשר את סיינס.

noGz

New member
אני בטח אשמע אותו בקרוב...

התחלתי לשמוע את סיינס טיפה יותר, כדי לחדש את הפלייליסט, ואני לאט לאט מתרגלת אליו... אולי השלב הבא הוא אנג'וי אינקיובס. בכל מקרה תודה על ההבהרה ^_^

o pie

New member
ממליץ קודם לשמוע את פאנגס

אנג'וי הוא לא ממש אלבום.

AurelieG

New member
עונה..

1.light grenades 2.make yourself 3.a crow left of the murder 4.fungus amongus 5.enjoy incubus 6.morning view 7.science

AeroFan

New member
אוקיי

A Crow Left Of The Murder Morning View Light Grenades S.C.I.E.N.C.E Make Yourself Fungus Amongus אבל אני חייב לציין שלמרות ש-Make Yourself לפני אחרון הוא כמובן אהוב עליי מאוד, אם אני ייתן לו ציון לאלבום זה יהיה 9, ככה שתבינו לבד כמה שזה קשה לבחור...

ברררר

New member
חח תודה לכולם ומוזר

כי כולם המלצתם לי על סיינס כשרק הצטרפתי ועכשיו הוא באחד הדיסקים הפחות אהובים.

o pie

New member
science

הוא אלבום מעולה, אבל האלבום הכי גרוע להתחיל איתו. צריך קודם להתרגל ללהקה

SnipeR3

New member
אחרוג ממנהגי, ואשתף פעולה.

זה, לשם שינוי, שרשור נחמד. אז ככה: 1)make yourself - מוביל בממש טיפה אחרי מס' 2. רק בגלל שהתחברתי אל רובו ממש. 2)S.C.I.E.N.C.E - פאנק מטאל משובח. אלבום כבד יחסית, וכיפי להחריד. 3)Light grenades - פשוט כי הוא בא בזמן טוב, ותוסיפו את ההופעה המדהימה...אלבום יפהפה. 4)morning view - גם מוביל בטיפה אחרי מס' 5, אבל עוקף אותו בזכות השירים השקטים והיפים שבו. 5)fungus amongus - לקח זמן להתחבר, אבל...איזה כיף של אלבום. צעיר ומקפיץ. 6)A crow left to the murder - אני יורק לבאר ששתיתי ממנה פה. זה האלבום שהחזיר אותי לאינקובוס ביתר מרץ אחרי תקופה שזנחתי אותם ושלא התעניינתי כל כך. מקום אחרון, כי יש שם שירים שמעצבנים אותי כיום. 7)enjoy incubus - לא שמעתי. אבוי.

Incubus Creep

New member
הנה שלי:)

זה היה קשה אבל הנה: 1.Make Yourself 2. Morning View 3. Light Grenades היה יכול להיות מקום שני אבל קצת נמאס עלי לאחרונה.. 4. S.C.I.E.N.C.E ואין לי את השאר.. אגב, כולם ממש צמודים אצלי, ואפילו שסיינס מקום אחרון הדירוג שלו הוא 9 אוף אני משנה כל הזמן את דעתי, עכשיו נראה לי שהוא צריך להיות במקום יותר גבוהה. חפיףXD בכל מקרה, מקווה שעניתי לך^.^

למעלה