בקשות גולשים של משחקי מגאסון:

AxBattler

New member
בקשות גולשים של משחקי מגאסון:

"אני מחפש כבר שנים את המשחק של צבי הנינג'ה שהם על סקייטבורד ובים על גלשנים ועוד כל מיני דברים משהו פצצה" "משחק של מגסון אתה משחק עם אוםטימוס פריים מסתבר שלמשחק לא קוראים רובוטריקים(transforners) מי שיודע איך קוראים למשחק שיגיד(בזמנו קיבלתי אותו מתנה עם המגסו פלוס סופר מריו אחד)" "משחק בו אדם מטייל בבניין קומות בעזרת מעליות" "פינגווינים- משחק עם שני פינגווינים שאחד כחול ואחד ורוד והם נעים אחד בכיוון הנגדי של השני" מצליחים לזהות משהו?

XplowBoy

New member
טוב אני יודע...

הראשון זה צבי הנינג'ה 3 רק בשלב שני והאחרון זה משחק מאוד מוכר אני ינסה להשיג את השם שלו

Lenore

New member
אהלן אהלן..יש לי תוספת!

אני מחפשת משחק, שפעם קיבלו אותו (ואל תצחקו עליי עכשיו!) עם חומוס "צבר" אבל "צבר" רק השתמשו בעיקרון שלו, נתקלתי בו גם בפלאפונים, במגאסון וכו'. זה משחק של סימון שטחים כאשר צריך לתחום שטחים וככה בעצם הורגים את האוייבים עד שמסיימים את כל השטח...זה אחד הממכרים !!!!! למישהו יש מושג ?... וחוצמזה.. איפה אני יכולה להוריד את הסופר מאריו הישן והטוב, זה עם הצינורות האלה שנכנסים אליהם ואוספים כסף (אינלי מושג לגבי המספר)..אבל שיהיה באיכות סבבה ? ולסיום - המשחק "תולעת הפיצה"..תולעת שהעיקרון שלה דומה לסנייק, היא כל הזמן גדלה שאוכלים פיצות..אהבתי את זה שהייתי קטנה ופתאום נזכרתי בזה.. אם מישהו יודע אני ממש אודה לו מקרב
!

Lenore

New member
שלום שוב !!

נכנסתי לאתר "מגאסון"- אתר מצויין אגב, אני ואחי מיידית חזרנו 10 שנים אחורה לתקופה בה היינו שני ילדים מכורים שדבוקים למסך במשך שעות והתמכרנו מחדש. מצאתי משחק שמאוד אהבתי - MAPPY שמו, אך באתר הוא משום מה לא עובד... יש למישהו מושג איפה עוד אפשר להשיג את המחשק ?..

ull

New member
למשחק האחרון קוראים

Binary Land ואני גם מחפש אותו... אני יודע שהיה אותו באיזשהו אתר אבל הלינק היה שבור.. אז באמת אם מישהו יכול למצוא אותו זה משחק טוב [=

למעלה