בקשות זיהוי

זוחלים בגינה

נתקלנו אתמול בגינה (אזור השרון) בשני זוחלים בעלי רגליים. אורך כ-6 סנטימטר, דקים מאוד. הגב בצבע ירוק-כסוף, קו שחור דק לצד הגוף ובטן כםופה. מישהוא יכול לומר לנו איזו חיה זו? גלעד

שאלה דחופה ביותר....

היום שיצאתי לגינה ראיתי עכביש באורך של כבערך 3 ס"מ צבעו היה שחור, 6 רגליים, ועל בטנו היה עיגול בצבע שחור עם אדום בוהק, אני מעוניין לדעת לגביי סוג העכביש הזה, והאם הוא ארסי, כי לפי היידע הכללי שלי ידוע לי שצבעים בוהקים על גופו של חרק הוא סימן לאזהרה וסכנה.. צירפתי בנוסף ציור של העכביש עצמו, תסלחו לי מראש על הציור העלוב ביותר שלי, אבל מקווה שלפחות זה יעזור, לפעם הבאה אשתדל לצלם אותו!

חיפה1

New member
שאלה דחופה

לפני כשעה ראיתי נחש בגינת ביתי. הנחש הינו באורך של כ- 60-80 ס"מ , דק מאוד, מפותל מאוד, בצבע חום לא כהה מאוד, עם שתי טבעות ליד הצוואר ועין שחורה. מישהו יכול לענות לי באיזה נחש מדובר והאם הוא מסוכן?

בקשת זיהוי עכביש

שלום לכולם נשמח לזיהוי עכביש , רצ"ב צילומו על חלוננו. ובמידה ומוכר, האם ארסי או לא. אם זה לא המקום, איפה כן כדאי לשאול תודה מראש ושבוע משובח

בלי לראות תמונה קצת לזהות אבל...

אני אתן הערכה לא פרועה במיוחד שמדובר בזעמן זייתני. נחש זריז, לא ארסי ולא מסוכן לבני אדם.

Eltar H

New member
מבריש הנייר

למעשה הוא אכן ארסי כמו כל העכבישים אבל הארס לא מסוכן לבני אדם.

ציור אחרי הכל

אני חושב שזה כדורית בעקבות הציור עם היה לך תמונה היתי יכול להגיד בטוח! יש על זה חומר בחי והצומח של א"י

למעלה