בקשות לתרגומים נא לשרשר לכאן

JC Superstar

New member
עזרה בחיפוש תרגומים של פאנטום, אוליבר ...

... וגברתי הנאווה אני צריך עזרה בחיפוש תרגומים של כמה שירים מתוך מחזות זמר שונים - השירים: all i ask of you ו-think of me אני יודע שהמחזמר לא עלה בארץ ואין תרגומים רשמיים. אני אסתפק בכל מה שבא ליד :) בנוסף, אני אשמח לקבל תרגומים מתוך אוליבר: Pick a Pocket or Two ו-As Long as He Needs Me ומתוך גברתי הנאווה: הנרי היגינס ו-take me to the church on time תודה מתן :)

אביה82

New member
תרגומים לישו כוכב עליון

למישהו יש? אני מחפשת של שני שירים בעיקר: I only want to say (Gethsemane) ו- Heaven on their minds תודה אביה:)

המוצאת

New member
המחזמר הלו דולי

מחפשת תרגום בעברית של הלו דולי. ידוע לי שיש תרגום של חיים חפר.אם יש למישהו, אשמח לקבל.

ליה 27

New member
there are worst things i could do מגריז

האם למישהו יש במקרה תרגום של השיר הזה לעברית? אני זוכרת שפעם עשו את זה בארץ אבל לא מצליחה למצוא.. תודה :) !

ליה 27

New member
תרגוםל suddenly seymour+somewhere thats green

למישהו יש בבקשה? :) מתוך חנות קטנה ומטריפה... תודה :)

אביה82

New member
תרגומים

היי, קודם כל כאן בפורום מצאתי 2 תרגומים, תחפשי בהודעות ישנות יותר. דבר שני, אני מצרפת לך תרגום שלי, למקרה שיצא חן בעיניך. :) אביה

ליה 27

New member
השיר everything's alright מישו כוכב עליון

האם למישהו יש או יודע איך ניתן להשיג תרגום בעברית לשיר everything's alright מתוך jesus christ superstar אני מאוד מאוד אודה לו...

Stageman

New member
מישהו יודע איפה אפשר למצוא את התרגום של...

אבניו קיו?

אביה82

New member
תרגום ל dance- 10; looks-3 מתוך שורת המקהלה

שלום לכולם האם יש באמתחתו של מי מכם תרגום לשיר המגניב הזה? (הידוע בכינויו tits and ass) אני צריכה אותו ליום שני בבוקר.... כלומר למחר... יעזור לי מאוד מאוד. תודה אביה

netmaster1

New member
יופי נגה שוב את באיחור אופנתי:)

אבל שימי שיהיה, דווקא מעניין אותי לדעת איך תרגמו את זה

ליה 27

New member
תרגום לsend in the clowns מlittle night music

האם למישהו יש? זה מהמחזמר little night music. יש ביצוע של פרנק סינטרה וברברה סטרייסנד אבל לצערי לא מוצאת תרגום לאישה.. אם למישהו יש אני ממש ממש אודה לו! תודה רבה!

למעלה