בקשות 12.10

בובית 29

New member
מעדכנת שוב

בהמשך לפניות המבורכות לבסייע לבחורה. גם מי שרוצה לתרום עבורה דבר קטן (שקית סוכר או קמח...) זה בסדר גמור ! כל דבר יתקבל בברכה ובהכל יעשה שימוש. פריט קטן ניתן להעביר בדואר, פנו אלי ואני אתן את הכתובת. שוב תודה מקרב לב לכל הנשמות הטובות שנרתמות לעזור המשך יום נפלא סיגל

מי מוכן לעזור לשבת? המשפחה שבנם חלה...

עדיין לא התקבלו עבורם תרומות...מחכה למישהו יתנדב לדאוג להם לשבת

ברכה58

New member
עזרה למשפחה ניזקקת

יש מישפחה ביבניאל שהאם ילדה תינוקת לפני חודש והאם לקתה בארוע מוחי כל דבר שיכול לעזור יתקבל בברכה

עבור מוסד

מחפשת עבור מוסד בובת תצוגה (כמו של חנויות בגדים) למוסד לפגועי נפש עבור תערוכה תרומה או השאלה אזור פ"ת תבורכו תבורכו תודה.

ka37נזק

New member
מאיפה את בארץ? במרכז יש את

דקטרי מגבעתיים - תגידי שקרין שלחה אותך ושאת מחפשת בזול. יש התחשבות מופלאה ושלחתי להם המון. דקטרי - יוסי ויניב - 5714112 יש את גג לחיות- עושים משלוחים בכל מקום נדמה לי - וטוענים שהם לפעמים הכי זולים. תשווי - 09-9589000 בהצלחה!!!

שוקולתה

New member
מבקשת בבקשה עם תישמעו אשמח לעזור

למישפחה אחת מיכנסיים עם גומי או מידות 48 . קופסאות לאיכסון דברים . בגדים לבחורות צעירות מידות מי 40 עד 48 או מס' 1-2-34-5 טלוי בגיזרהגם פיגמות פוטרים למישפחה לבנות או מיכנסיים מידות האלו .שיהיה להם מה ללבוש בחורף . העליה למישפחה לבנות מידות 6 בנות מידות 41-42 לנשים גברים נעליים מידות 46-47-45 במצב טוב למישפחה וגרביים עם יהיו דברים אשמח לבנתיים לעזור למישפחה ניזכרתי אוי מעילים מבקשת לבנות שלה גם במידות האלה . מעיל במב טוב לחייל מידה אולי לארג' ככה היא מידה שמואל . שולחן סלון /ארון 4 דלתול או 5 דלתות למישפחה /שולחן וכיסאות לאוכל למישפחה 6 נפשות /שידה / המצב של המישפחה מאוד גרוע ובטח שעם יהיה להם תנור גם ישמחו לחימום הבית

רותה לי

New member
מחפשים חליפת ג'ודו בצבע שחור וכבל למחשב

מחפשים חליפת ג'ודו אבל רק חליפה שחורה צריך בשלב הזה, שמתאימה לילד בגיל 6 וגם, - בענייני מחשבים - למי יש כבל רשת ארוך לחיבור אינטרנט או כבל USB ארוך משהו בסדר גודל של 8-9 מטר, וגם: אף אחד לא רוצה לבוא לראות איך מתחיל החורף בגליל? ובאותו טיול תוכלו לקבל המון דברים - צעצועים, בגדי ילדים ונשים ועוד - וזה אחרי סידור חורף קיץ..והתארגנות הבית לקראת חיי החורף הקרים............ אני מצטערת שאני לא יכולה לשלוח פריטים בודדים לכאן או לשם בדואר, לאלו שפנו וביקשו גם אין לי אפשרות בזמן הקרוב להגיע לדואר עם חבילות... מישהו פשוט צריך להחליט שהוא נוסע לטייל בגליל...והוא מגיע עם מקום פנוי ברכב....אין ברירה חברים.... הגליל הוא חלק מהמדינה סולידריות צריכה להיות לא רק בזמן מלחמה.....

0ziris

New member
../images/Emo91.gifחליפת ג'ודו לבנה+צבע שחור לבגדים.

להרתיח + קצת חומץ לפי ההוראות שעל מבחנת הצבע. תצא אחלה חליפה שחורה -בדוק
קל יותר למצוא חליפות לבנות - שחורות פחות שכיחות. לגבי כבל רשת ארוך או USB ארוך: המחיר( אם תצטרכי לרכוש ) יעלה לך כמעט כמו נתב אלחוטי שזה פיתרון אחלה !!! ( ונדמה לי שיש היום חיבורים לUSB של המחשב ככה שלא צריכים גם להתקין כרטיסי רשת אלחוטיים) שבת שלום ומבורך

רותה לי

New member
תודה.........

חבר טוב המליץ לי פשוט לחבר עם כבל רשת נוסף או יו אס בי, שלכאורה זה אמור להוזיל עלויות.... השאלה היא אם אנשים מחזיקים כבלים כאלה באורך כזה.....???? ראוטר זה בסביבות 200 ש"ח ונדמה לי שחובה לפחות כרטיס רשת במחשב אחד ואז זה תוספת עלות הכרטיס, ברור שאם לקנות את זה או זה אז עדיף ראוטר. אבל אם יש למישהו כבל ארוך שהוא לא זקוק לו....זה יחסוך עלויות של ראוטר וכרטיס רשת. לא? ולגבי חליפת ג'ודו - זה בהחלט רעיון. רק שזה מצריך לפחות איזה 4 או יותר בקבוקי צבע, ואם זכרוני עדיין איתי, אז כל בקבוק זה אולי 20-30 ש"ח, מזמן לא צבעתי..... וזה כמו חליפה חדשה, לא?

0ziris

New member
../images/Emo32.gif

לגבי הבגד- נדמה לי שמיכל אחד מספיק עד כמה אני זוכר לגבי ההתלבטות ברשת - מצרף לינק ( וחיבור אלחוטי יש גם כרטיס USB למחשב כך שההתקנה פשוטה)

רותה לי

New member
כתבה טובה ...שבטוח תגביר אצלי ההתלבטות.....

בערב אקרא בדקדקנות. תודה חבר שבת שלום

0ziris

New member
../images/Emo15.gif זה ממש דומה לתות -אכלתי בטעות ../images/Emo6.gif

למעלה