בקשו ממני להכין עוגה בדיוק כמו זו שהכינה

Xסתי

New member
בקשו ממני להכין עוגה בדיוק כמו זו שהכינה

מיתוש, ממש הפנו אותי לאתר שלה. אני יודעת שהבנות לא אוהבות שמעתיקים מהן, ולכן אני מבקשת רשות רק שאני לא יודעת מי זו מיתוש. והעוגה היא עוגה של קופיקו. אם מישהי מכירה אותה, אודה לה מאוד... תודה מראש

מיתוש היא מוני והיא מנהלת את הפורום של וויינט

את יכולה לפנות אליה במייל או טלפון - הפרטים אצלה באתר. אבל גם אם תבקשי רשות להעתיק ותקבלי אותה, מדוע להעתיק עוגה של מישהי אחרת? מדוע לא להציע עוגה בעיצוב שלך, שהיא כולה שלך?

Xסתי

New member
גם אני לא אוהבת את הרעיון, אבל הילד

אמר שזה בדיוק מה שהוא רוצה, וגם האמא מתעקשת.

net the jet

New member
אישית אני יכולה להגיד לך שאני לא חוזרת על

אפילו על עצמי. לעולם לא מתחייבת שיצא אותו דבר וגם מבהירה היטב ללקוח שזה לא סרט נע. כל עוגה יחודית. כשמבקשים ממני עוגה כמו של משהיא אחרת ( קרה לי אולי פעם אחת ב 5 שנים האחרונות ) אני אומרת שיכולים או לפנות לאותה אחת, או לקבל משהו שלי. הקו שלי הוא שלי, אני לא מעתיקה וגם אם אנסה- זה בודאי לא יהיה כמו מה שראו, ואולי אפילו יתאכזבו. לכן תמיד שווה להסביר ללקוח שזו אומנות, עבודת יד, כל אחת עם טביעת היד שלה, ואת בהחלט יכולה להכין עוגת קופיקו, אבל אחרת... ( כמובן גם להציע מה את יכולה לעשות ) בהצלחה

Xסתי

New member
תודה על הטיפ, כשאת צודקת, את צודקת, באמת

הייתי צריכה להגיד את זה על ההתחלה, רק באמת שזה פעם ראשונה שזה קורה לי, שמבקשים עוגה בדיוק, ובאמת לא הייתה לי תשובה מוכנה בשרוול. השכלתי, תודה

למעלה