בקשטות בארץ!!

Assilicious

New member
בקשטות בארץ!!

נכנסתי במקרה לטאוור רקורדס בעזריאלי, ואני שומע ברקע את NUDE..וחשבתי לעצמי שלא יכול להיות שהם ישימו דיסק צרוב... אז שאלתי "מה שיש ברקע... מאיפה זה".. ואז כיוונו אותי למקון, והיה שם את הדיסק!!!!!! אתם לא מבינים כמה התרגשות
. הדיסק עצמו דיי יקר, 90 שקל.. אבל הם עשו משהו ממש גאוני
. האריזה היא בקרטון, וכשפותחים את זה, יש שם חוברת, דיסק ומדבקות. אם אתם לא רוצים את הקרטון, אתם יכולים להדביק את המדבקות על דיסק קשיח, ויש לכם את הדיסק המקורי באריזה קשיחה. (אבל זה קצת מאתגר שכלתי
). והגיעו גם התקליטים...

Assilicious

New member
אממ לא..

הדיסק בטוח לא.. לגבי התקליט אני לא יודע, לא בררתי, אבל לא נראה לי כי גם הוא עולה 90 שקל...

juventina

New member
במוסיקה נטו

הוא עולה 70!!! וואי זה מרגש..אני חייבת... מדבקות!!@!@!#@$#%^

kittycatbone

New member
יאייייי

בדיוק רציתי לשאול אם יודעים משהו על האלבום בחנויות, בגלל שהוא היה אמור באמת לצאת ב-1 לחודש!! אבל לא חשבתי שהוא באמת ייצא גם בארץ
ומסתבר שכן, אז מגניבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב
מעניין כמה יעלה בדיסק סנטר או התו השמיני
ואני לגמרי סוףסוף קונה אותו

Knives Out

New member
צר לי על הדיבור..

אבל איזה בני זונות. אני מחכה כבר למעלה מחודש לדיסקבוקס שלי, לא שומע את CD2, וככה אחרי יום שהדיסק יצא, האלבום מגיע לישראל, ועוד עם התקליטים? אני אכול קנאה פה באנשים שלא בזבזו את הכסף שלהם על הבטחות שקריות של 5-18 days

תשמע

אני מזמין לא מעט מבריטניה. כמעט תמיד המשלוח הגיע תוך שבוע לכן מוזר לי שזה לוקח כל כך הרבה זמן, אפילו שתקופת החגים ויש עומס חבילות. מוזר.

juventina

New member
בוקר טוב :)

אבשלום, זה ממש לא נראה לי קשור העבודה שהדיסק כבר בארץ והעובדה שעדיין לא קיבלנו את הדיסקבוקסים...כאילו, משהו ללא ספק השתבש עם המשלוח של הדיסקבוקסים ובזה אשמים כנראה רק WASTE, לדעתי הם פשוט לא עמדו בלחץ ולא ציפו לכמות ההזמנות שהייתה להם. אבל לא הם שלחו את הדיסקים לארץ אתה יודע...לדיסקים יש מפיצות שהן חברות תקליטים שרוצות להרווחים כסף, ומהעבר השני יש לך את החנויות שלא יכולות להרשות לעצמן שלחנות אחרת יהיה את הדיסק החדש של רדיוהד ולהן לא, וכל זה ביחד = הדיסק כבר כאן. אני יודעת שזה חרא ושזה מעאפן שהוא עדיין לא הגיע אבל הוא יגיע בסופו של דבר... או ששורפים את WASTE!!! מי איתי?!!?

V e g

New member
עד כמה שהבנתי

מההודעה פה למעלה. הגיעה רק גירסת CD וגירסת ויניל לאלבום עצמו, ללא CD2. אז זה אומר שאתה לא מחכה לשוא, לא? בהתחלה חשבתי שהפאשלה היא גם של המכס בארץ, אבל כנראה שזה רק Waste. באמת פישלו, אבל אנחנו נחייה עם עצמנו עוד כמה ימים.

יפה יפה

אני אחכה שיהיו עוד כמה דברים שאני ארצה לרכוש (כדי לחסוך במשלוח) ואזמין מחול.

למעלה