בקשר לאגודת הסטודנטים באניברסיטת

jako1234

New member
בקשר לאגודת הסטודנטים באניברסיטת

ת"א..כבר 2 אנשים שאלו אותו איפה זה אז אני לוקח את המפה שהועלתה פה ואני מסמן איך להגיע מכיוון הרכבת. ירדתם ברכבתת"א אוניברסיטה יופי תצאו מהתחנה לכיוון האוטובוסים שם תיהיה לכם עליה לכיוון האוניברסיטה אפשר לבחור או לעלות מהמדרגות שבאזור הרחבה של התחנה הסופית של האוטובוסים או מסביב קיצר יצאתם לכיוון האוניברסיטה ואתם בכיכרקחו שמאלה. ראו בצד הימני של הכביש (המדרכה) מדרגות עליה כאילו לא קשורות לחיים תעלו על זה ותגיעו לאוניברסיטה (שער 11) אתם בעקרון אמורים לעבור לפני השער איזה מבנה של הארכיולוגיה משהו כזה..(אל תחפשו את זה זה רק הכיוון אם נתקלתם בזה זה הכיוון הנכון.) נכנסתם דרך השער יופי המשיכו ישר והסתכלו שמאלה תוך כדי הליכה ישר. תראו 2 מבנים עגולים אדומים ברגע שראיתם את זה לכו לכיוון. עקפו את 2 המבנים שזה בית כנסת בצורת ארובות. (עקפו משמאל) ואז תראו רחבת דשא גדולה. חתכו את הרחבה לכיוון דרום כאילו אם באתם מה"ארובות" פנו שמאלה וישר עד הסוף. אתם תראו איזה מסגרת של אומן שמשם רואים נוף מהמם (כן יש משהו כזה) תדעו שאתם בדרך הנכונה. המשיכו לכיוון שביל מפותל! שבו אתם אמורים לרדת ירדתם וממש מולכם בניין מיטשל. כנסו ולכו לדלפק שם תרכשו את הכרטיס.

כחילה

New member
תודה רבה

איפה שקונים כרטיסים, זה איפה שתהיה ההופעה? ואם לא-אתה יכול להסביר גם איך להגיע למתחם ההופעה עצמו, זה נראהי אפילו יתר חשוב... אה ושוב תודה

jako1234

New member
לא ממש לא.

אני סימנתי איפה שקונים את הכרטיסים אבל ההופעה עצמה תיהיה במתחם הבריכה הבריכה מוקפת בעיגול זה יוצא מול שער 9 קו ישר מערב

למעלה