בקשר לאורטל -אתם חושבים שיש לה ספונסר שמריץ

בקשר לאורטל -אתם חושבים שיש לה ספונסר שמריץ

אותה?אמרגן או סוכן. היא בכלל לא תמימה. ועל אף שכולם שם מתוך אינטרס כלכלי כלשהוא לבחורה אין אישיות והיא כולה משחק ואינפופים טיזינג ופוזה .לא מאמינה שיש לה קהל שמציל אותה מהדחות מאמינה שיש מי שעובדים מתוך אינטרס ומסמסים כמו מקרה תמר יהלומי. מה אתם חושבים?

Deacon Frost

New member
אפשר לומר זאת על כל אחת מהבנות, לא?

כל עוד שההפקה לא חושפת כמה אס.אמ.סים כל אחת מקבלת מדי שבוע אפשר לפתח טריליון ספקולציות.

ela501

New member
יש מצב שיש לה הסכם עם אחד המליונרים שיצאה אית

איתו שהוא ישקיע לה בסמסים כל שבוע ואז יתחלקו בפרס

מישהו עם הניק baggio אמר שהיא מקושרת

לאנשים כבדים לא ראיתי את הת.ז שלה אבל לפי מה שהבנתי מאחרים שצפו היא בנאדם מהסוג הזה

הודיה118

New member
בולשיט, היא ממש לא מקושרת, היא משחקת משחק

נקי ולא מתלכלכת כמו השאר,,,, מי שמקושרות להפקה הן קרן וענבר, ענבר עובדת בערוץ הספורט, וקרן מכירה את המפיק מוטי רייף הוא גם המפיק של התחרות מלכות יופי שהיא הייתה שם וזכתה בתואר "נערת ישראל"..

ליאורי13

New member
אולי אייל גולן וציון ברוך מסמסים לה?../images/Emo2.gif

היא הופיעה בקליפ של אייל גולן

andy181

New member
אנשים כבדים הכוונה לאנשים עם כסף או אנשים

מההפקה?

הודיה118

New member
ממש לאאאא, יש לאורטל המון מעריצים, תכנסי

לפורום של וואלה ודף המעריצים שלה בפייסבוק וגם תקראי תגובות , אתם יושנים פה

Deacon Frost

New member
ממתי הפורום בוואלה הוא אינדיקציה למשהו?

אם אפשר להתחזות שם חופשי כמו שאנשים מסויימים עושים אז מה ימנע מבעד מישהו לפתוח מאה יוזרים שונים כדי לגרום לכך שיחשבו שיש רוב ברור עבור אורטל? אני לא פוסל את העובדה שיש לה המון מעריצים כהגדרתך, אבל אפשר לקבוע זאת רק על פי בירור כמה מתוכם מצביעים לה באופן קבוע. אם את שואלת אותי, לאור המצב העגום של הרייטינג יש לי הרגשה שמלבד המשפחות של הדיירות ומקורבים להן בעלי אינטרס כלשהו שיזכו בפרס אף אחד לא טורח לסמס לתכנית הזאת.

Klayhamn

New member
לא

גם בסקרים אפשר להצביע פעמיים או יותר, וגם שם יכולות להשפיע המשפחות והחברים וכו'. כך שזה ממש לא בהכרח ה-"אמת".

ela501

New member
ב"סקרים" אפשר בקלות להצביע כמה שרוצים

זה מאד פשוט צריך אר להיות מחובר לספק תקשורת של בזק

thisisme4

New member
מצטערת - אני חייבת לתקן אותך זה מחרפן אותי

אין מילה כזו בעברית "יושנים". אנשים ישנים. איש ישן בעבר, הוא ישן בהווה והוא יישן בעתיד. הוא ישן עכשיו. אין דבר כזה יושנים. אני חושבת שזה הגיע מכך שאנשים חושבים, הוא יושב, הוא אוכל, הוא עושה, אז הוא יושן. אבל זו טעות. כל פעם שאני שומעת "יושנים" אני מתחרפנת. סליחה.

אורקנט

New member
גם אני מסמסת לה כי שיכנעה אותי שיש בה עומק

ולא מרפרפת כזבוב בלי עמוד שידרה מבחור לבחור

אין בה שום עומק היא רוצה את המיליון וזהו

והיא לא מרפרפת בגלל שהיא הבינה שכבר הפסידה לדניאל בקרב על איתן והיא לא עושה צעד עם גב בגלל שהיא כבר מבינה שהיא חזקה בחוץ ולא מוכנה להתחלק במיליון אין בה שום עומק או תוכן היא בעיקר משעממת

הודיה118

New member
אני התבלבלתי , כתבתי יושנים והתכוונתי ישנים,

לא נורא, תודה בכל אופן

אני בטוח שיש משהו בסגנון אורטל מאוד לחוצה על

הגמר והיא תמיד התמרמרה ודאגה לפני הדחות בקטע קיומי אפילו היתה לה טקטיקה של להגיע למיליון בהתחלה דרך הרווק שהיא ראתה שהיא לא מצליחה היא ניסתה לשרוד דרך חבר שלו ושהבינה שהיא יחסית חזקה לבד היא לא מוכנה להתקרב לשום רווק אני בטוח שיש שם משהו מעבר לתמיכה משפחתית סטנדרטית

למעלה