בקשר לאלבום שבדרך.. יש למישהו מושג איזה ז´אנר הוא יהיה? (יותר כמו מאסטר או יותר כמו לואד)
H huey New member 5/6/02 #1 בקשר לאלבום שבדרך.. יש למישהו מושג איזה ז´אנר הוא יהיה? (יותר כמו מאסטר או יותר כמו לואד)
H hubash New member 5/6/02 #2 משהו חדש לגמרי אבל יותר קרוב ל - LOAD למשל בשיר אחד הם ינגנו עם אקורדיון בשיר אחר עם ראפר ושיר אחר יהיה בסגנון שיר עם פולני וזה לא בצחוק.... נקווה לטוב
משהו חדש לגמרי אבל יותר קרוב ל - LOAD למשל בשיר אחד הם ינגנו עם אקורדיון בשיר אחר עם ראפר ושיר אחר יהיה בסגנון שיר עם פולני וזה לא בצחוק.... נקווה לטוב
D dor_gabizon New member 5/6/02 #4 חראאאאאאאא סגנון מאסטר זה הכי טוב בעולם!!! מה זה עם ראפר הם הפכו ללינקין פארק???
מ מלאך בגן החטאים New member 5/6/02 #6 מה???????????????? אני מעדיף לא לשמוע מראש כדי לא להיתאכזב............. קינמון לנצח!!!!!!!!!!!!
O oracle of black New member 6/6/02 #7 אידיוטים!! אני לא יודע כמה פעמים כבר אמרתי כאן (אני Next Black Thing אצל חבר) שהדיסק החדש הוצהר כסגנון שקרוב לבלוז?? לקרוא אתם יודעים?
אידיוטים!! אני לא יודע כמה פעמים כבר אמרתי כאן (אני Next Black Thing אצל חבר) שהדיסק החדש הוצהר כסגנון שקרוב לבלוז?? לקרוא אתם יודעים?
H hubash New member 6/6/02 #9 עם כל הכבוד אל תזלזלו בהטפילד אני בטוח שיהיה שם איזה שיר או שתיים טובים כמו בכל דיסק