בקשר לאלכוהול

gavrik

New member
בקשר לאלכוהול

האם וכיצד שתייה יומיומית של וודקה במשך חודשיים יכולה להזיק לבנאדם? <בכמויות של מקסימום חצי כוס ליום> תודה.

shanhen

New member
בקשר לוודקה

השאלה שלך נטולת נתונים ומאד כללית. ההנחה הסבירה ששתיית וודקה יום יומית מזיקה, יכולה להיות נכונה, אלא שהיא תלויה בין השאר לגיל השותה, משקל גופו, אופן השתיה ועוד. בעקרון, אם מדובר בשתיה של חצי כוס ביום, כחלק מארוחה, לאדם מבוגר, זה סביר ולא אמור להזיק. (אלא אם מדובר במכור או באדם רגיש במיוחד). אם מדובר בצעיר, רזה, ששותה על בטן ריקה וכד', זה בהחלט לא מומלץ ועלול להשפי פיזית עם הזמן. נחום מיכאלי

gavrik

New member
אוקיי

גיל 19, 64 קילו, מטר שבעים. שותה בבקרים, לפני שיוצא להרצאות וכאלה. אני ממש לא רגיש אבל רוצה להיות בטוח שזה לא ישפיע הכבד\עראייה או משו כזה.

shanhen

New member
רגיש, בעל הומור ושותה בבוקר...

הגיל, המשקל והגובה בסדר. מה זה השתייה בבוקר? זה מוזר. בדרך כלל שתיינות בוקר היא שתיינות של שיכורים ואלכוהוליסטים. אדם רגיל לא שותה בבוקר. הוא צריך לעבוד, לתפקד, להיות במלוא חושיו ובעיקר לא להסריח מאלכוהול. על הכבד זה כנראה לא ישפיע, זו כמות סבירה כמו שציינתי בפעם הקודמת. גם לא יהיה נזק מיוחד לגוף. אבל מי שמתחיל לשתות בבוקר סופו שיבלה כל היום בבטלה. לא מומלץ! נחום

gavrik

New member
תודה!

התחלתי בגלל כל מיני סיבות, לא משו שיהפוך אותו לאלכוהליסט אבל. בכל אופן זה לא משפיע לי על התפקוד בכלל, אם כבר רק עוזר... מה שכן הורדתי קצת את המינון <לחץ של חברים וכאלה><נג'סים>. לפחות עכשיו אני הרבה יותר בטוח באפקטים הפיסיים. ושוב תודה!

למעלה