בקשר לאמריקה x

פנינושה

New member
בקשר לאמריקה x

כשאני רואה את הסרט הזה אני תמיד חושבת בסוף מה יקרה עכשיו ? מה דרק יעשה ? האם המשפחה תתאושש ? אתמול מישהו אמר לי שהוא בטוח שדרק יחזור להנהיג את הכנופיה הישנה כנקמה על זה שאחיו נרצח. לא נראה לי הגיוני. אבל מה דעתכם ?

מיצי007

New member
גם לדעתי זה לא נראה לי הגיוני

נראה לי שדרק המשיך בדרך הטובה ולא הלך כנקמה. הוא עבר יותר מידי דברים כדי לחזור שוב להנהיג את הקבוצה הזאת רק מתוך נקמה. הוא כבר לא היה נאצי,הוא לא התאים לתוך הקבוצה הזאת. אני חושבת כמוך,אמנם הם בטח היו באבל,אבל לדעתי הוא ביטח ניסה להמשיך בדרך הטובה וניסה לשקם את משפחתו.

*superstar*

New member
נראה לי ש..

דוקא עכשיו, כשאח מת, הוא יעזור הרבה יותר למשטרה בקטע של הניאו נאצים וישקם את המשפחה שלו.. כי נאצי הוא כבר לא וזה ברור.. *דיד*

פנינושה

New member
תודה מיצי וסופרסטאר

לפעמים הסוף של הסרט הזה ממש מדכא אותי. כשדרק ודני מסיימים את השיחה שלהם יש הרגשה של תקווה סופסוף. ואז פתאום הסוף הזה כזה מבאס. זה באופן מוחלט הסרט שהכי השפיע עליי.

מיצי007

New member
בבקשה../images/Emo24.gif

זה אכן סוף מבאס,בפעם הראשונה שראיתי את הסרט גם לי הייתה את התקווה הזאת ופשוט פרצתי בבכי שראיתי מה קרה כי את מפתחת ציפיות גבוהות פשוט. זה סרט חזק בצורה לא רגילה. ואגב פנינה,תודה לך שהוספת את לחתימה שלך את מספר הפורום ואת שמו-כל טיפה קטנה של פרסום עוזרת.

SoundsOfSilence

New member
נראה לי...

שאחרי כל האבל הוא פשוט ינסה להוציא את המשפחה שלו מהאזור הזה. אין סיכוי שהוא יחזור לכנופיה. הוא בטח גם ככה ירגיש נורא אשם על שהצטרף אליה מההתחלה וגרם לאח שלו להיות מטרה.

למעלה