בקשר לאספרנטו במילון בבילון

Neta558

New member
בקשר לאספרנטו במילון בבילון

אני לא ממש עובדת עם התוכנה, אבל חשבתי שאויל היא תהיה שימושית תוך כדי למידת אספרנטו.. יש אפשרות לתרגם בה גם מעברית לאספרנטו או רק מאספרנטו לעברית? ובכלל, האם אתם ממליצים על המילון ככלי יעיל? נטע

nadavwexler

New member
בינתיים יש אפשרות....

לתרגם מאספרנטו לעברית, מאספרנטו לאנגלית, ומאנגלית לאספרנטו.... זה מספיק כדי למצוא את המשמעות של רוב המילים!

EldadoS

New member
האם אני צריך...

להוריד את קובץ המילון מהאינטרטנט
או את קובצי המילונים כולם (הקשורים לאספרנטו), או שעלי להתחבר לאינטרנט כדי לחפש מילים במילון?

Allon 8vD

New member
סוּר לָה רִיבֵרוֹי דֶה בָּבִּילוֹן

אפשר להוריד את כל המילונים של בבילון למחשב לשימוש בלתי-מקוון (עוף-ליין). רציתי בהתחלה להכין גם מילון עברי-אספרנטו, אבל זה היה מורכב מידי בגלל הכתיב הבעייתי של עברית, והקושי לשלב תרגום לאספרנטו עם הבהרות בעברית. (אולי הסטנדרטים שלי גבוהים מידי? המילון שלי הוא היחיד המתרגם מלים מאספרנטו גם כשאינן בצורת מקור או יחיד, למשל kiuj estos mardon...)

8vD

New member
אני רוצה../images/Emo70.gif מי לא -n../images/Emo35.gif

ירוק עולה, ראיתי שיש מילוני מונחים בחלק מהפורומים
... אולי גם לנו? אולי?? אולי??? (משהו שיתאים למתחילים)

קדימה, רק תרים את הכפפה שזרקת

אני איתך, תרים את הכפפה, תכין מילון מונחים, ונכניס אותו פנימה. אגב, ככל הנראה גם נוכל לפרסם אותו ברשימה גלובלית של כל מילוני המונחים של כל הפורומים.

8vD

New member
}Kie vi vidas ganton?! 8v

ירוק, איפה הכפפה??? ניסיתי לשחק עם הכתובות דרך מילונים של קהילות אחרות, אך לשוא! הו, ירוק עולה, גלה לי את הסוד! איפה לחצן הפלא שפותח מילון מונחים חדש? -אלוף הארץ בהרמת כפפות-

למעלה