בקשר לאקורדים...

bart simpson75

New member
אם אתה מתכוון לאקורדים שבפורום

עד כמה שזכור לי אני פרסמתי לפחות חלק מהם. למה אתה שואל?

צירפתי לינק בתוך ההודעה הקודמת לאקורדים...

ובכל מקרה, אני לא רוצה לפקפק בך אבל עד כמה אתה בטוח שהם נכונים?

bart simpson75

New member
אז ככה:

מה שמופיע בלינק - לא זכור לי שאני כתבתי, ככה שאני לא יכול להתחייב לגבי איכות האקורדים. פירסמתי כאן המון אקורדים בעבר - אין לי מושג איפה הם נמצאים, אולי תריץ חיפוש. לגביהם, כמובן שהם נכונים כי אני מנגן אותם די הרבה. לא ניסיתי את האקורדים שבלינק, אבל תנסה אולי משמאל לימין, לפעמים הם זזים מצד לצד.

bart simpson75

New member
די הרבה. לפי החשק והמשק.../images/Emo8.gif

שיר כאב הפייבוריט שלי. זה שיר מדהים גם לשמיעה וגם לנגינה. פלוגה בקו גם רץ חזק אצלי. מדרש יונתי, לילה שקט, עברנו את פרעה, לא תתפוס אותי, ארול, זרעי קיץ, נשל הנחש, תקוה, לא יכול להוריד ממך את העיניים - גרסה חביבה שהוצאתי, מודה אני - שיר מדהים שאפשר לנגן אותו בהמון וריאציות ובכולם הוא מרגש. יש עוד הרבה כמובן, אבל אלה בעיקר. יש גם כמה שירים שקשורים איכשהו - שמאיר כתב לאחרים או כאלה שמופיעים איתו - יהודה עדר, מיקי שביב וכאלה. יש ליהודה עדר שיר נורא יפה: לא תופס כלום, מההופעה, אני נורא אוהב לנגן אותו...

אוקיי :)

אחלה רפרטואר! אני יודע חלק מאלה, חלק לא ממש אבל אני יודע גם את תת מודע זמני, שרה'לה וחתונה מאוחרת. מעוניין באקורדים? מה זאת אומרת גרסה שהוצאת? משמיעה? ואכן מודה אני שיר מדהים. אתמול ניסיתי לנגן את המלודיה של הפזמון, יצא דווקא טוב :)

bart simpson75

New member
תודה, נראה לי שיש לי את האקורדים

כמעט של רוב השירים. וכן, חלק הוצאתי משמיעה וחלק מטרנספורמציה של אקורדים מקוריים. חוץ מזה, יש אתרים ברשת שמסתובבים שם אקורדים, אבל לא כולם נכונים, אז תמיד אפשר לחפש.

yossnet1

New member
האקורדים

פורסמו לפני שנתיים שלש ע"י הכנופיה הנתניתית. כמובן שאין התחייבות לדיוק ויתכן מאוד שיש טעויות פה ושם. no refund

bart simpson75

New member
ואיפה ניתן למצוא אקורדים שאני פרסמתי?

חבל שהלכו לאיבוד, הם היו מושקעים.

yossnet1

New member
אפ פרסמת ישירות בפורום כהודעה תוכל למצוא ע"י

חיפוש רגיל.

bart simpson75

New member
זה יהיה נחמד אם אפשר יהיה להוסיף אותם

לרשימת האקורדים. הרבה חבר'ה שואלים על אקורדים וכדאי שיהיה מבחר מסודר.

למעלה