בקשר לאתמול...

RossandRachel

New member
בקשר לאתמול...

סתם רציתי לציין את ההצגה אתמול... באמת תודה רבה ליערה--מאד עזרת לי עם אביטל!! זה היה אחלה ערב והיה כיף לפגוש את כולכם... היה נורא מבדר והיום כל היום בבי"ס עשיתי חיקויים של אמיר...חחח זהו...

mary lou

New member
למי שלא יה אתמול ולא מבין...

אילנה וכנראה גם אמיר היו חולים אז אילנה פיספסה המון קטעי שירה. מה שהיא כן שרה יצא די מפחיד ואמיר באמצע "לא אני הוא האיש" התחיל להשתעל בטירוף שלו מסכן... אבל הקהל בא בפירגון נתנו לו אחלה מחיאות כפיים. מגיע לו. האמת גם אני הייתי חולה וחרגתי ממנהגי להניות מתורבתת, וכיוון שמירי לא הייתה צעקתי למיכל את ה"את פרחה"... זה היה מבדר למדי רק חבל שכאב לי הראש מכדי להנות מזה

RossandRachel

New member
זו היית את?????????????????

חח..אוי..זה היה מצחיק.... ושכחת לציין שהתגשם לי אחד מהחלומות שלי!!!!!

mary lou

New member
כן חחח...

איך כל הזקנים מאחורה הסתכלו כזה "מאיפה זה בא?" ומתוקה תלמדי... <ואני עצמי אמרתי לך את זה לפני כמה זמן ולא ממש האמנת... חלומות מתגשמים

RossandRachel

New member
צודקת....

וגם אף אחד לא שמע-אבל בסוף אני וחברה שלי צעקנו "אביטל"...

aMiRi GiRl

New member
בהחלט!!

חלומות מתגשמים!! לי התגשם החלום! בעזרת העקשנות הבלתי נפסקת שלי!
תודה לי!!!

LOVEאמיר

New member
חחחח מסכנון שלי../images/Emo70.gif שירגיש טוב../images/Emo70.gif../images/Emo13.gif

RossandRachel

New member
עובדה...

התגשם לי חלום מאד גדול אתמול(חוץ מהמצלמה הדפוקה שהרסה הכל...)...וזה בא בקלות...אם רוצים- אפשר להגשים כל חלום

../images/Emo28.gif../images/Emo163.gif

התגשם לי חלום אחד אבל כשזה קרה לא יכולתי לזוז וזה היה ממש חרא

לפגוש את הצל../images/Emo99.gif../images/Emo28.gif../images/Emo163.gif

החדר שלי מלאאא בתמונות שלו יש לי תדיסקים של סאב ושלו וכשראיתי אותו לא יכולתי לזוז..קפאתי

aMiRi GiRl

New member
דיי! אני לא יכולה! אם כבר מדברים

על חלומות אני חייבת לומר שהחלום שלי התגשם!! אמיר כבר מזהה אותי ומכיר אותי...!
זה אחרי עבודה של 8 חודשים לראות אותו כל חודש . מחודש אפריל אני רואה אותו בהופעות שונות.. וזה כייף! השיא היה באילת... באוגוסט... נסעתי לאילת להופעה שלו - מסע בין כוכבים שהוצג במלונות פתאל. הייתי פעמיים בהופעה הזו.. באותו יום. בהופעה הראשונה ישבתי מקדימה.. , שורה ראשונה. אמיר התסכל עליי כמה פעמים.. היה מצחיק...
צילמתי ת'הופעה ורואים שמה...חחח ואז אחרי ההופעה השנייה, במירידיאן ניגשתי אליו והוא כזה אמר לי : "סיגלית.. מה שלומך?" הייתי בשוק..משותקת.. אבל זה היה לכמה שניות ואז ישר עניתי לו שהכל בסדר.. ואז הוא הצטלם עם כמה חבר'ה וכאלה.. ואני ביקשתי ממנו שיכתוב הקדשה לפורום שלו ושל מיכל.. הוא אמר "עזבי הקדשות.. בואי אני יספר לך כמה דברים..." ואז הלכנו כזה ביחד.. והוא סיפר לי את כל התכניות שלו.. כל מה שהוא מפרסם עכשיו-ידעתי עוד מאז... ואני הייתי בשוווווק!! חבל"ז!!! אמיר עשה אותי מאושרת באותו יום!! ולפני כמה חודשים, דיברתי עם אמיר ברדיו.. והוא כמובן זיהה אותי.. והתחיל לספר עליי.. שזה היה משעשע ביותר!
הזיכרונות הכי מדהימים ויפים בחיים שלי !
ד"א הצל.. אני הייתי איתו על אותה במה בהופעה שהייתה לו בכפר סבא.. ארגנתי לפני שנתיים בכפר סבא, דרך מועצת נוער עירונית את "שבוע הנוער העירוני" שבו הזמנו להופעה את סאב והצל.. ואז נתנו לנו להיות על הבמה ומאחורי הקלעים.. היה נחמד..

aMiRi GiRl

New member
חחחחחחח

גם אם יהיה לי את הטלפון שלו אני לא אתקשר אליו. .כי זה סתם דבילי יש כאלה שעד שהן אוזרות אומץ להתקשר מנתקות בפרצוף. דביליות !

חח../images/Emo28.gif../images/Emo163.gif

אם היה לי את הטלפון של הצל לפני שהייתי לוחצת חיוג הייתי מתעלפת

mary lou

New member
מתוקה- לא לפעמים- תמיד../images/Emo70.gif

לא תמיד בטיימינג הנכון לפעמים אפילו בטיימינג שהורס את כל מהות החלום אבל בסופו של דבר הם מתגשמים באחריות

למעלה