דיי! אני לא יכולה! אם כבר מדברים
על חלומות אני חייבת לומר שהחלום שלי התגשם!! אמיר כבר מזהה אותי ומכיר אותי...!
זה אחרי עבודה של 8 חודשים לראות אותו כל חודש . מחודש אפריל אני רואה אותו בהופעות שונות.. וזה כייף! השיא היה באילת... באוגוסט... נסעתי לאילת להופעה שלו - מסע בין כוכבים שהוצג במלונות פתאל. הייתי פעמיים בהופעה הזו.. באותו יום. בהופעה הראשונה ישבתי מקדימה.. , שורה ראשונה. אמיר התסכל עליי כמה פעמים.. היה מצחיק...
צילמתי ת'הופעה ורואים שמה...חחח ואז אחרי ההופעה השנייה, במירידיאן ניגשתי אליו והוא כזה אמר לי : "סיגלית.. מה שלומך?" הייתי בשוק..משותקת.. אבל זה היה לכמה שניות ואז ישר עניתי לו שהכל בסדר.. ואז הוא הצטלם עם כמה חבר'ה וכאלה.. ואני ביקשתי ממנו שיכתוב הקדשה לפורום שלו ושל מיכל.. הוא אמר "עזבי הקדשות.. בואי אני יספר לך כמה דברים..." ואז הלכנו כזה ביחד.. והוא סיפר לי את כל התכניות שלו.. כל מה שהוא מפרסם עכשיו-ידעתי עוד מאז... ואני הייתי בשוווווק!! חבל"ז!!! אמיר עשה אותי מאושרת באותו יום!! ולפני כמה חודשים, דיברתי עם אמיר ברדיו.. והוא כמובן זיהה אותי.. והתחיל לספר עליי.. שזה היה משעשע ביותר!
הזיכרונות הכי מדהימים ויפים בחיים שלי !
ד"א הצל.. אני הייתי איתו על אותה במה בהופעה שהייתה לו בכפר סבא.. ארגנתי לפני שנתיים בכפר סבא, דרך מועצת נוער עירונית את "שבוע הנוער העירוני" שבו הזמנו להופעה את סאב והצל.. ואז נתנו לנו להיות על הבמה ומאחורי הקלעים.. היה נחמד..