בקשר לאתר IsraPagan.com

Justin Angel

New member
בקשר לאתר IsraPagan.com

כפי שחלקכם יודעים וחלקכם אולי לא, לפני כחודש התחלנו איסוף תרומות למען הקמת אתר הקהילה IsraPagan.com. כל אדם נתבקש לתרום 20 ש"ח בכדי שנוכל לאסוף את 300 הש"ח הנדרשים להקמת ותחזוק אתר הקהילה למשך השנה הראשונה. במהלך החודש האחרון אספנו בדיוק 140 ש"ח לעומת 300 הש"ח הנדרשים. אני רוצה להדגיש ששבעה אנשים תרמו, לעומת החמש-עשרה שהיוו את המינימום. אני רוצה להוסיף משהו למרות שנאמר לי לא לציין זאת. אם לא נאסוף את הסכום הדרוש - אתר הקהילה פשוט לא יקום. זה עניין פשוט של כסף ומספרים והעניין שחסר כמות יפה ממנו כרגע. אנשים שמעוניינים לתרום לעתיד הקהילה יכולים עדיין להביא 20 ש"ח בפיקניק הקרוב לארי-אל, מנהל הפורום. אני מקווה שתעזרו לעצמכם, היות ואף אחד אחר לא יעשה את זה במקומכם. ברכות זוהרות

suki da yo

New member
ארי אל

שלחתי לך בדואר לפני כמה זמן, זה הגיע או שהלכו לי 20 שקלים לטובת הכלל, ואני אביא שוב למפגש?

Dia Leoghann

New member
ובאותו עניין,

זה שלא רוצה להזדהות אבל קורא בפורום הרבה - תרומתך הגיעה, תודה רבה לך!!

suki da yo

New member
או שלא שלחת לי מסר

או שסוף סוף אח שלי עושה את מה שאני מצפה שהוא יעשה כבר שנים, ומחטט לי בהודעות אישיות:)

dopey_wizard

New member
תביאי אותו למפגש ואני ילמד אותו

נימוסים של רוסים..
(הכול בצחוק כמובן..)

Sfahmnoon

New member
הכרזה על נדיבותי

בשם שמי הטוב, אשר ידוע ברחביי הממלכה על איכות החלב מהסופר אשר אני מסוגל להביא, חשבתי שאכריז על זה שלמרות שאני כן הולך לתרום במפגש הזה, ולא בקודם או בדואר, (לא יודע למה לא בדואר, במפגש שכחתי להביא 20 שקל) אני לא הולך לעשות זאת בגלל נזיפה זו של ג'סטין. אפילו יש הוכחות לכך (אני אוהב להיות יסודי), אבל הדבר אינו משנה בכלל. הידד.

suki da yo

New member
שניה.

תחשוב על רגע- אתה בטח כבר מכיר את ג'סטין מספיק כדי להבין שמה שהוא ניסה להגיד זה "אנשים, בבקשה לא לשכוח, כל מי שמוכן ויכול, שיביא בבקשה כסף, כי אחרת תהיה לנו בעיה קטנה עם האתר". הוא פשוט לא מתוכנת להגיד את זה בנחמדות. זה לא האתר האישי של ג'סטין- ולא ג'סטין יהיה זה שיפסיד אם לא יקום האתר הזה- אלא כולנו. כל הקהילה. אז אתה יכול ומוזמן להעביר ביקורת על ג'סטין, כולנו עושים את זה פה ושם, אבל אני מציעה שלא תפעיל סנקציות כלכליות שיפגעו בכל הקהילה ובך כמו כולנו.

suki da yo

New member
אה כן

אני לא יודעת לקרוא:) תתעלם... זה מה שמתכונת בספרות עושה לאנשים פשוטים כמוני, שבמילא מאוד טובים בלפספס את המילה הכי משמעותית בהודעה:)

gwizard

New member
נכון, זה לא אתר אישי של גסטן...

זה גם האתר שלי ושל חברתי ובכלל של כל האנשים אשר תרמו (בין אם זה כסף או עזרה בתרגום מסמכים) ויתרמו בעתיד. וכמובן שהאתר נבנע למען הקהילה עצמה, לי הוא לא יתרום הרבה (חוץ מכאב ראש), אבל זה מחיר שצריך לשלם אם רוצים לבנות משהו
אלון.

Justin Angel

New member
לא נכון

אל תדאג, האתר הולך לתרום לכולנו. ואפילו לך. עשייה בפני עצמה היא דבר מבורך, עשייה למען אחרים פי שלוש, והלימוד והחוויות מאותה עשייה מבורכות אף יותר. למרות שאני מסכים בקשר לקטע של כאב ראש.

../images/Emo11.gifלא יכולה להגיע למפגש ../images/Emo7.gif

ישיבה במכבי אש... חייבת להיות שם! אני רבטי"ת....

Weirdi

New member
עד מתי צריך להביא כסף?

כי יהיה לי כסף רק בראשון...

dopey_wizard

New member
הבטחה!

טוב.. המצב הוא כזה.. עכשיו אני בקושי קונה לעצמי סיגריות (משהו מאוד חיוני לחיים שלי) ואין לי כסף לתרום.. עוד שבוע אני מתחיל לעבוד.. וכמו שהיהודים אומרים.. בלי נדר.. איך שאני מקבל את המשכורת.. אני תורם 100 שקל! (הכול בא לי ב100 בזמן האחרון.. אפילו קיבלתי אתמול קנה על זה שעברתי באדום.. 100 שקל.. שוטרים בני ז.. עושים הכול למען המדינה
) בקיצור.. ראו את זה כמילה שלי.. אם לא ידפק משהו..

Justin Angel

New member
תודה

אבל אנחנו לא יכולים לקבל את התרומה הנדיבה. היות וזהו אתר קהילתי ששייך באופן שווה לכל הקהילה הוחלט שכל אדם יתרום 20 ש"ח, לא יותר. ברכות זוהרות

Justin Angel

New member
בשמחה

אם אתה מכיר שרת אינטרנט שמוכן לתת לנו אירוח עבור כסף פיקטיבי, בשמחה.

suki da yo

New member
חח:)

מה אם ניתן להם כסף של מונופול? בשמחה אני אתן את כל השטרות של ה-500

היהי:)

נדמה לי שהוא מתכון לארבעה תורמים פיקטיביים שיחתמו על השמונים ה"מיותרים" :)

למעלה