בקשר לבאנגי...

luna1231

New member
בקשר לבאנגי...../images/Emo13.gif

כמה זה עולה???? ואם קופצים 2 ביחד זה עולה יותר זול? תודה...

michalipa

New member
אוקי.. תודה.. אבל יש לי עוד שאלה...

אם אני לא רוצה חולצה.. ולא רוצה תמונות....... כמה עולה הבאנגי נטו????? ועוד משהו.. אתם כותבים פאונד..... למה??? לא משלמים בלירות קפריסאיות? אני לא מבינה כלום בעניין הכסף....אאווווףףף...

napa

New member
מממ

יש דיל של 35 פאונד שזה רק קפיצה עם חולצה נראהלי עוד דיל של 40 עם חולצה ותמונה, דיל של 42 עם חולצה ודיוידי ודיל של 45 עם חולצה תמונה ודיוידי ואני לא חושב ש2 ביחד זה מוזיל.. אבל לדעתי עדיף לבד, כי 2 קצת הורס אבל בכל מקרה אל תפספסו את זה

o f i r 1 7

New member
לא מדויק..

הדיל הכי זול הוא של 40 פאונד והוא כולל את הקפיצה, חולצה, ושתי תמונות מהקפיצה הדיל השני הוא של 42 או 43 פאונד אני לא כל כך זוכרת- הוא כולל את הקפיצה, חולצה ודי וי די של הקפיצה. הדיל השלישי וההכי מומלץ (!) הוא של 45 פאונד והוא כולל את הקפיצה, חולצה שתי תמונות של הקפיצה ודי וי די של הקפיצה, זה הדיל שאני לקחתי! היה שווה!!!!!!!!!!!!! אני מתגעגעת :(

o f i r 1 7

New member
אה כן ו...

כמו שדנה אמרה- קפיצה שניה היא יותר זולה, זה עולה 15 פאונד, אבל אם את בת ומוכנה לעשות את זה טופלס הם אמרו שהם יהיו מוכנים לרדת במחיר חחחחחחחחחחחחחח

לינור17

New member
בנג'י

זה הכי כיף בעולם אני בהתחלה עליתי לבד רק שהיתי משותקת מפחד אז בסוף קפצתי עם מדריך... ווואוווו אתם חיבים לעשות!!

1אניטוש

New member
וטוב שהמדריך לא חתיך בטירוף!

זה שקושר את הרגליים..יש לי תמונה עם היפיוף הזה:)

napa

New member
אנשים

שהכרנו במלון עשו קפיצה לפני בלי כלום יעני רק עם חולצה ושילמו 35

למעלה