בקשר לבגדים של טום.

y u k o

New member
בקשר לבגדים של טום.

אמ, מישהו יודע אפשר אפשר לקנות בגדים בסגנון שבו טום מלבש? כובעים, ג'ינסים וזה.. ראיתי כמו כמו שלו בקניון, אבל לא היה שם את החור מאחורה בשביל להוציא את השיער>< ואני ממש ממש חייבת..

LiHiLuSh

New member
מה חח יש בכול מקום אפשרי

אני יודעת איפו יש ליקנות את הכובים יש לי כאלה כמה תמיד היה לי האמת חח אני לובשת את כול הסיגנונת חח יש לי שנים טוב אז באשדוד יש חנות שקוראים לה פריסטייל משהו כזה ויש שם כול מיני דברים כולל בגדים ונעליים והכובעים ^^ אחלה חנות אני ממליצה היא נימצאת לייד שני הקיניונים שם

keren eckshtein

New member
אמג אני תמיד בפריסטייל באשדוד ../images/Emo12.gif אדיר שם !!

את מאשדוד ? בכל אופן אני מגן יבנה , זה 2 דק' מאשדוד

LiHiLuSh

New member
../images/Emo6.gif חח נכון אני חולה על החנות הזאת

מה אינ לא קונה משם חח ולא אני מראש העין אבל יש לי חברה טובה באשדוד זאת שהלכתי איתה להופעה XD אנחנו תמיד ביחד ושאני אצלה אני הולכת לשם ליקנות D: בקרוב אני הולכת ליקנות שם כובע לאחי הקטן ולאח שלי הגדול חולצה ולעצמי חולה או סווצר מדליק XD להופעה שם קניתי חגורה ושרשראות לצד אלב זה היה מימזן חוץ מהחגורה ועם השרשרת הזאת גם הסרוחים שלהתכי איתם XD וקיבלתי מה המוכר סיכה חינם ^^ יש לי מלאה סיכות משם גם של טוקיו הוטל XDD יש לי 3 שלהם ועם אינ רוצה עוד אני משאיל מהחברות שלי שקנו שם למרות שהן לא הכי מעריצות אותם

lidya150

New member
סתם כי אני משם ../images/Emo9.gif

נמנמ...יש לך חברה מאשדוד? אהמ איזה מקיף היא? יש מצב אולי שאני מכירה אותה ><

lidya150

New member
../images/Emo207.gifמשהו הזוי!

הידעתם שבגרמניה יש מנהד הזוי כזה שלפני שהולכים לישון שותפים רגליים? או שרק אני שמעתי על זה?!

florit11

New member
רק את.. XD

אני רצה לבדוק בויקיפדיה! O_O מחשבה: תדמיינו את ביל מכניס רגליים לגיגית מלאה מיים חמים וסבון, ומפיו נפלטת אנחת הקלה. "אההה...." XDD

TaaaaaaaaaaL

New member
חח מלא חברות שלי עושות את זה! לא מבינה אותן.

להשאר מלוכלכים זה סבבההה!

למעלה