בקשר לבגרות שהיית [2 יחידות השלמה ל-3]

בקשר לבגרות שהיית [2 יחידות השלמה ל-3]

הייתה שאלה של להשלים 5 מילים למשפט ובהתחלה היה כתוב : وجدنا حلاً .. מה הפירוש של המילים האלה?

Hodahahe

New member
פירוש המילים הוא "מצאנו פתרון"

و جد בניין 1 עבר נסתר – מצא (+ כינוי نا אנחנו, כלומר מצאנו) حلاًّ – פתרון (מופיע ביחסה שנייה בלתי מיודע. אני חושבת שהשורש הוא حلل ריבוי כלומר פתרונות זה حلول לפי דעתי)

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

לא היה לי מושג מזה צמד המילים האלה.. ואיכשהו שחיפשתי במילון יצא לי לכל מילה 2500 פירושים ואיכשהו יצא לי: אוהבים מתוק
אין לי מושג איך.. חח אז הוספתי : אוהבים מתוק למשל : אבטיח, תות, דבש ושוקלד.. איזה באסה =\ כמה ירד לי? חח זה יוצא ממש מצחיק: מצאנו פתרון למשל: אבטיח, תות, דבש ושוקולד.. ד.א. - שנה הבאה יש בגרות חורף בערבית? ואם לא, אז מתי אני יכול לשפר? רק עוד שנה בקיץ?

Shirley808

New member
אין בחורף, זה מקצוע בחירה.

למה בכלל עשית את השאלה הזאת? אני בכלל לא תרגלתי אותה במתכונות ובמבחנים, פשוט ישר עברתי עליה. לדעתי זו השאלה שהכי אפשר לטעות בה בעיתונות בגלל התחביר.

ממ..

כי לתרגם את המודעה לא עשיתי כי אין מצב שהייתי מבין את המילים שם.. את שני המשפטים שצריך לתרגם לערבית תרגמתי ובמשפטים להשלמה עשיתי את הסעיף הראשון.. את הסעיף השני לא מצאתי תרגום אז לא יכולתי לעשות.. ומה שנשאר לי זה רק השאלה הזאת..

pilpelmemule

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif

הרגת אותי XDDD

למעלה