בקשר לבטריה של נגני mp3

ariel1989

New member
בקשר לבטריה של נגני mp3

תמיד אומרים שאחרי הרבה הטענות אז אורך חיי הבטריה מאבדת בערך 20% מאורכו, רציתי לדעת האם זה קשור למספר ההטענות ואז עדיף תמיד להטעין רק אחרי שהבטריה נגמרת (כדי להטעין כמה שפחות) או שזה פשוט קשור לכמות הזמן שהטענת ואז זה לא משנה אם הטענת כל פעם נניח אחרי שרק חצי בטריה נגמרה חצי בטריה.

weird dust

New member
בטריות בנגנים

אחרי 400 מעגלי הטענה הבטריה לרוב מאבד 80 אחוז מאורכה. הרעיון כאן זה מעגלי הטענה. מעגל הטענה זה ריקוןוטעינה אך אם אתה מטעין רק מהחצי זה נחשב חצי מעגל. אם מטעינים כל רבע שעה זה לא טוב, גם להשאיר את הנגן בטעינה זה לא טוב! מומלץ להטעין את הנגן כאשר הוא מגיע ל40 אחוז, ולמשך הזמן עד שהנגן מתמלא ולא יותר מזה.

ariel1989

New member
היא מאבדת 80% מאורכה???

זאת אומרת שאם היא אמורה לנגן 12 שעות, היא תנגן רק 2.4 שעות??? הייתי בטוח שנשאר לה 80% והיא מאבדת 20%, מוזר... למה זה לא טוב להשאיר את הנגן מחובר למטען?? הרי אחרי שזה טעון המלואו זה פשוט מפסיק להטעין, אז מה זה מפריע שזה מחובר (לפעמים נגיד הולכים לישון ומשאירים את זה טעון, אז זה הורס???) אם נגיד הבטריה הייתה מלאה ושמעתי כמה שירים ולמחרת יצאתי לטיול אז הטענתי אותה לכמה דקות עוד פעם, למרות שהיא עדיין הייתה כמעט מלאה, ואני לא עושה את זה הרבה פעמים, אז זה לא הורס, נכון???

weird dust

New member
כמה דברים

לא תמיד זה מפסיק, עדיין עובר זרם פנימה לתוך הבטריה והיא ממשיכה להיטען על ריק. אם טוענים כמה דקות זה לא נורא
השתדלו להימנע מקטעם חפוזים כאלו (לא שאני לא עושה את זה גם
)

לינקי

New member
תוך כמה זמן היא שובקת חיים../images/Emo129.gif

תוך כמה שנים הבטריה מחזירה ציוד??

weird dust

New member
400 טעינות זה התחום

כמה זהבשנים? זה תלוי כמה אתה שומע - בעיקרון זה משהו כמו 3 שנים.

weird dust

New member
אין לי מושג ההאמת יותר מידי

של אפל רישמי 100 דולר, של אפל לא רישמי 30-40 דולר בערך וככה זה גם לאייריבר.

למעלה