בקשר לבלאקפילד הראשון...

handlessman

New member
בקשר לבלאקפילד הראשון...

מי שהסתכל באתר של Blackfield בדיסקוגרפיה, בטח ראה שיצאו כמה גירסאות לאלבום הראשון, חוץ מהגירסה הרגילה של ה-10 שירים, יצאה גם גירסה שמכילה שני שירי בונוס - Feel so low ו-Perfect World שעוד לא יצא לי לשמוע אותם עד אתמול, ואחרי זה עוד גירסה שמכילה כבונוס רק את Perfect World, ובנוסף גירסה חיה של Cloudy Now, ו... את Where is my love (כנראה זה יצא כבר אז והכניסו את זה רשמית לבלאקפילד 2). בקיצור, חיפשתי בכל מקום את הגירסאות האחרות כדי לשמוע את השירים הנוספים (כן, רק בשבילם, מה לעשות אני אספן כפייתי) ולא מצאתי כמובן, אז ניסיתי עכשיו להוריד את זה, לא מצאתי את Perfect World אבל מצאתי את Feel so low, בכמה גרסאות: א. גירסה חיה, שהיא כולה באנגלית. בסוף השיר שומעים את סטיבן ווילסון מדבר והוא אומר משו כזה ש"We are sorry we are out of songs, but we'll see you in May" או משו... זה כנראה אומר שהשיר הזה יצא בתחילת הקריירה שלהם כשעוד לא היה להם הרבה שירים... אז מישהו אולי יודע למה לא פשוט שמו את זה בגירסה הראשונה של האלבום? ב. השיר המוקלט שהוא זה שכנראה נמצא באלבום, והוא בעברית! או לפחות חלק ממנו... זה מתחיל כשאביב שר בעברית, אחרי זה סטיבן שר את אותו קטע (בית+פזמון) רק באנגלית... ואז בסוף יש משהו מוזר - שומעים את אביב אומר "תודה", ואז יש Fade out ונגמר השיר... מישהו יודע מה זה אמור להיות? אה ועוד משהו, בשם של הגירסה הזאת של השיר מופיע המספר 2, כנראה מספר הטראק, אבל באף אחד מהגירסאות שכתוב עליהן בדיסקוגרפיה השיר הזה הוא לא מספר 2... ובכלל, אם למישהו יש את אחת מהגירסאות הנוספות, מאיפה הוא השיג?????
 
סתם להבהיר,

Feel so Low הוא שיר של פורקיופיין טרי ולקוח מהאלבום Lightbulb Sun הגרסה באנגלית שהורדת היא כנראה של פורקיופיין ולא של בלקפילד. את פרפקט וורלד וכל שאר השירים היו לי עד לפני הפרמוט לפני שבוע...צר לי הייתי מעלה לך.
 

handlessman

New member
כע גיליתי את זה בדיוק אחרי שכתבתי..

את ההודעה... גיגלתי Feel so low ומצאתי כמה מקורות מידע וגם שזה שיר של פורקיופיין, אז הסתכלתי במחשב שלי בדיסקוגרפיה שלהם שהורדתי לא מזמן (לא הבנתי איך לא זכרתי את השיר הזה...) ומצאתי אותו ב-Lightbulb sun... שמעתי את הגירסה הזאתי כמובן והיא שונה משתי הגירסאות של Blackfield שהורדתי... בשתיהן שמעו את אביב... לפי מה שהבנתי בלאקפילד פשוט עשו חידוש לשיר הזה כנראה כדי להתחיל את הקריירה בלי יותר מדי קושי... מאיפה היה לך את פרפקט וורלד? יש לך את הדיסק ועשית RIP או שהצלחת להוריד מאיפשהו?
 

Simple Sam

New member
זה הוקלט בהופעה

באמת מעניין איפה.. אולי בהופעה של בלאקפילד ב7.7? הגרסאות הנוספות של הדיסקים יצאו בחו"ל.[ראיתי אחת מהן בארה"ב בזמנו,אבל המחיר היה גבוה ולא היה משתלם לקנות גם אותו]
 
למעלה