בקשר לבקשת הגירה Skilled worker

wolf281

New member
בקשר לבקשת הגירה Skilled worker

היי, יש לי כמה שאלות. 1. אני אמור לסיים את התואר השני שלי באוקטובר שנה הבאה, האם כדאי לי להגיש בקשת הגירה עכשיו על סמך התואר הראשון או לחכות עם זה ? כי אני יודע שלוקח זמן עד שהם מטפלים בבקשות. (זה גבולי אבל הניקוד עובר רק עם התואר הראשון) אם לא אז מתי כדאי לי להגיש? 2. איך הולך כל נושא התשלום לבקשה ? למי אני משלם , או שיש מקום ספציפי שאני מפקיד את המסמכים עם התשלום. 3. המרות של דיפלומות לאנגלית , יש מקום מסודר או שזה דרך ביה"ס תיכון והאוניברסיטה ? תודה.

amichal5

New member
אם יש לך מינימום של 67 נקודות - תגיש מייד

אתה יכול לגשת לשגרירות ולקבל פרטים. היא נמצאת ברח' נירים 3 בת"א (בסמוך לאיצטדיו יד אליהו). הם יתנו לך שם פרטים לגבי התשלום + מידע על הטפסים שיש למלא. תמלא את כל הטפסים בבית, תכין את הצ'קים לפי בקשתם (זה צריך להיות צ'ק בנקאי לפקודת שגרירות קנדה), ותגיש אליהם לאחר ביצוע התהליך להגשת כל הניירת + תשלום. לגבי המרות לאנגלית - פשוט מאוד לגשת לנוטריון. זה עולה כמה מאות ש"ח (למיטב זכרוני - כ-300 ש"ח). בהצלחה! מיכל

yanivran

New member
אם אתה מגיש בארץ אל תמיר

אנחנו תרגמנו דברים אבל מסתבר שבשגרירות בארץ הם מקבלים מסמכים מקוריים גם בעיברית.

אין צורך בנוטריון

ולא צריך להגיש תעודת בגרות. אם יש לך תואר ראשון ממקום מוכר (לא לטביה), אתה מגיש את אישור הזכאות לתואר ואת גיליון הציונים שממילא מונפק באנגלית על ידי האוניברסיטה וגמרנו.

למעלה