בקשר לברכות כנסו דחוף...

בקשר לברכות כנסו דחוף...

וסורי שאני לא משרשרת באשכול שלי פשוט לא ראיתי תגובות אז פתחתי הודעה חדשה =) מי שעדיין לא שלח ברכה אז בבקשה תשלחו כי אני רוצה להתחיל להכין וכבר יש לי רעיון למשהו שדורש די הרבה עבודה אני לא מגלה לכם מה שישאר הפתעה בנתיים אבל אני צריכה עזרה, היה ליעל שיר שהיא שרה בצעירותה בכדור פורח יום יום הולדת שמח.... אני חייבת את השיר אם למישהו יש לפרטי בבקשה דחוף.

לא

כשהיא הנחתה בערוץ הילדים לפני 10 שנים אולי רק מי שגדול כאן יזכור מה אני רוצה זה שיר נדיר וישן אבל תנסו להיזכר... יום יום הולדת שמח... זה היה מתוך מופע קיץ של אותו שנה שיעל השתתפה בו.

rhilf

New member
אני יודע על איזה שיר

אני גם חיפשתי את השיר הזה. ההופעה מעיר ערוץ הילדים. שלחתי לערוץ הילדים בקשה לשים את השיר הזה אבל אמרו לי שאין להם.

והגר כנסי שניה

תשלחי לי ברכה אישית ממך ליעל כי הקודמת שהייתה מקסימה הייתה בלשון רבים מכל הפורום =)

../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif הברכה שליייי!!!! ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

אם אתם מדפיסים הכל באיזה שהוא כתב זהה, או רוצים לשנות את הכתב ליותר יפה, אז אין לי בעייה...

../images/Emo124.gif תיקון לברכה שלייייי ../images/Emo124.gif

סה"כ זו אותה ברכה, פשוט הוספתי תמונה קטנה.... שוב אם אתם משנים כתב ליותר יפה, או עושים את הכל זהה, סבבה מבחינתי...

הבעיה שאני לא רואה את זה

מוזר אבל אין לא קישור ולא כלום רק את ההודעה שלך בלי הברכה תשלחי לי את זה שוב למסר אולי.

למעלה