אין בעיות../images/Emo70.gif
הגעת למקום הנכון
פרטים על הסרט עצמו: הסרט עצמו הוא חידוש לסרט ישן משנות ה60. בסרט משחקים מארק וולברג,שרליז ת'רון,אדוארד נורטון ועוד. הסרט נראה טוב בטריילר כי תמיד חותכים בטריילר את הקטעים הכי שווים,ואחרי הכל זה סרט אקשן ככה ש-זה חייב להראות הכי טוב שיש. ואני לא אכחיש את העובדה שגם אותי זה ממש מסקרן לראות על מה כל הרעש
בנוגע לאדוארד והסכסוך עם האולפנים:אני אקצר. אדוארד היה חתום לשלושה סרטים באולפני פראמאונט. סרט ראשון 50,000 דולר,סרט שני 75,000 דולר וסרט שלישי גם 75,000 דולר. הסרט הראשון שהוא עשה אצלהם היה הסרט הראשון שלו גם,מסכן-הוא היה שחקן מתחיל וכנראה לא ידע לאיזה עסק ביש הוא הכניס את עצמו. הסרט השני אני לא בדיוק יודעת איזה סרט הוא עשה שם,ככה שזה לא ממש עקרוני. הסרט השלישי,כאן מתחילה הבעיה.... בזכות ההצלחה המסחררת בסרט "פחד ראשוני" אדוארד החל לקבל הצעות מהרבה אנשים חשובים והחל לדחות את הפרוייקט של הסרט באותם אולפני הסרטים שאצלהם הוא חתום. הם המשיכו לשלוח לו תסריטים,ואת כולם הוא דחה על הסף בטענה שהדמויות שטחיות,מפגרות וחסר טעם פשוט לשבת ולהפיק סרט כזה. ככה הגענו עד לשנת 2001 ולאולפנים כנראה נמאס מאדוארד ואיימו עליו,כי אם הוא לא יבחר אחד מהתסריטים הבאים ששולחים לו,הוא יצפה לתביעה משפטית. ותאמין לי שאף שחקן לא רוצה תביעה משפטית מהאולפנים ברקורד שלו ובטח שלא את המשפט עצמו שזה כשלון בטוח(אין אף אחד שיכול נגד אולפנים בסדר גודל כזה). לכן אדוארד נאלץ לבחור את מה שנשמע לו "הכי טוב" ולעשות את זה.... ההמשך עם המכונית ששלחו לו והוא החזיר זה כבר היסטוריה.
בקשר לדמות: לא,זאת לא פעם ראשונה שאד משחק את המניאק כמו שנקרא. הוא שיחק את זה גם בפריצה.או בפחד ראשוני לצורך העניין. הוא עושה שוד איתם באיטליה ולאחר מכן תוקע להם סכין בגב ולוקח מהם את כל הרווחים והורג את האבא של דמותה של שרליז ת'ירון. לאחר כמה שנים של חיפושים למטרת נקמה,הדמות של מארק וולברג מוצאת אותו וכן הלאה הסיפור מתגלגל.