בקשר לגיל בכניסה למועדונים וכל זה בודקים תעודות זהות עם גיל או שזה לא כמו בארץ??
פ פינייי3 New member 8/9/07 #1 בקשר לגיל בכניסה למועדונים וכל זה בודקים תעודות זהות עם גיל או שזה לא כמו בארץ??
פ פינייי3 New member 8/9/07 #3 ונגיד יבקשו מה אני יראה להם את הדרכון? אני לא רוצה להסתובב איתו...כי יש מצב אני יאבד אותו...אז מה צריך להראות להם איזה תעודה? תעודת זהות ישראלית??
ונגיד יבקשו מה אני יראה להם את הדרכון? אני לא רוצה להסתובב איתו...כי יש מצב אני יאבד אותו...אז מה צריך להראות להם איזה תעודה? תעודת זהות ישראלית??
R ronna41 New member 8/9/07 #4 לרוב לא מבקשים אני אישית בן 18 ונראה גם אבל היו ראיתי אנשים שנראים קטנים ומכניסים אותם.... אם אתה לא נראה ממש קטן אני לא חושב שתהיה בעיה.
לרוב לא מבקשים אני אישית בן 18 ונראה גם אבל היו ראיתי אנשים שנראים קטנים ומכניסים אותם.... אם אתה לא נראה ממש קטן אני לא חושב שתהיה בעיה.
O orper19 New member 8/9/07 #5 לא מבקשים בכלל... אני לא שמעתי על אף אחד שלא הכניסו אותו בגלל גיל....הכל בחפיף שמה...אף אחד לא יבדוק אותך... הם רק רוצים לעשות כסף...תהנה אחי=]
לא מבקשים בכלל... אני לא שמעתי על אף אחד שלא הכניסו אותו בגלל גיל....הכל בחפיף שמה...אף אחד לא יבדוק אותך... הם רק רוצים לעשות כסף...תהנה אחי=]
מ מיטלוש36 New member 9/9/07 #8 מאיתנו לא ביקשו.. אולי חשבו שאנחנו לא ישראליות.. אבל בכללי יכול להיות שכן כי שונאים ישראלים שם..
ש שמוליק הזגג New member 10/9/07 #9 אחי אף אחד לא בודק תעודות זהות אני וחברים שלי בני 16 נסענו ווואלה לא היה מקום שרצינו להכנס או לקנות שתיה ולא נתנו
אחי אף אחד לא בודק תעודות זהות אני וחברים שלי בני 16 נסענו ווואלה לא היה מקום שרצינו להכנס או לקנות שתיה ולא נתנו