בקשר לגלישת רוח

v o l a

New member
בקשר לגלישת רוח

היי אני יודע שפה זה בכלל פורום של גלישת גלים, אך לא מצאתי פורום נורמלי לגלישת רוח, ולכן אני שואל פה: אני רוצה ללמוד גלישת רוח, אבל אני לא מכיר את הקהילה בישראל. מישהו מכיר את הקהילה של גלישת הרוח בישראל ויכול לספר לי פה ושם מה קורה שם? תודה

guy65

New member
אתה מתכוון ל...

לא לקייטסרפינג נכון? אתה מתכוון למה שההוא לקח איתו מדלייה מקום ראשון באולימפידה כן? (חח שחכתי את השם שלו><) אם כן יש לי חבר שהוא חזק בעניין, אני גם לא יודע מה קורה עם הקהילה הזאת אבל הוא בטוח יידע... אני יודע שיש לו גם מסגרת עם אימונים וכל זה אם תכנס לזה חזק תוכל להצתרף אליו (ובמידה שאתה גר באיזור חחח) בקיצור, אם אתה מעוניין שאני אתן לך תפרטים שלו... תגיד

v o l a

New member
כן, לספורט שאיתו זכה גל פרידמן באולימפיאדה

אני גר במרכז, אבל אם אתה אומר שהוא כבר במסגרת אימונים... בטח יקח לי קצת זמן עד שאני יגיע לרמה של להצטרף אליו חח, למרות שאני מתכוון לקחת קורס בכל מקרה, אם אתה יכול לכתוב לי את הפרטים שלו, סבבה תודה שבוע טוב

יש באשדוד

אם אתה מעוניין יש קורסים לגלישת רוח+גלים באשדוד במרינה קח טלפון לבירורים 0577206110 תגיד שגיא שלח אותך

useless00

New member
מועדון לב הים

בחוף הילטון ת"א מומלץ בחום רב יש אצלם קורסים והשכרת ציוד..בהמשכך גם אחסון.. ליגת גולשים.. הדרכות פריסטייל.. הבחירה שלי בכל אופן :)

v o l a

New member
כבר ביררתי אצלם פרטים

במועדוני לב הים... כנראה שאני הולך עליהם השאלה שלי הייתה על איך הקהילה שמה, שזה גם פרמטר ... כמו אצל גלישת גלים...?

למעלה