בקשר לגל ההתאבדויות האחרון....

גרעאפס

New member
בקשר לגל ההתאבדויות האחרון....

בזמן באחרון שומעים המון על אנשים שרוצים להתאבד, אז חשבתי לשתף איתכם את התפיסה שלי לגבי העניין. לי נראה שאם אדם בוחר להסתכל על היקום מנקודת מבט אובייקטיבית, אין ספק שהוא יגיע למסקנה שהיקום לא ישתנה מי-יודע-מה אם לפתע האדם יפסיק לזוז. בדיוק בגלל חוסר החשיבות שלך לעומת היקום, הפרופורציה הבלתי-מתקבלת על הדעת של היקום ואתה, הסתכלות אובייקטיבית מהסוג הזה, שעד לפני כמה חודשים הייתי נאמן לה בכל רמח איברי, היא פשוט פסולה. במקום זו, נסו להשקיף על העולם מתוך תוככם. להבין את יופיו ועוצמתו של היקום הסובב סביבכם, מנקודת מבט סובייקטיבית. הקשיבו לעצמכם, תעשו את מה שמהנה אתכם, במובן הצר ביותר של המושג "הנאה". כלומר - ודאי שליקום לא אכפת אם תעשו דבר אחד או האחר. אבל לכם אמור להיות אכפת, עליכם לעשות את מה שאתם מוצאים לנכון! זכרו: אתם מוכלים ביקום, לא היקום מוכל בכם.

אין לי אפילו מה להוסיף..

יישר כח!!

גרעאפס

New member
התפיסה שלי לגבי הילדים בפורום הזה..

אני בן 16 ויש המון שיגידו שראיתי קצת יותר מדי טלוויזיה בחיים שלי. אני מודה, לפני כמה שנים הייתי מחובר באינפוזיה למסך. עכשיו אני תוהה האם זה השפיע עלי בצורה בלתי הפיכה. דבר אחד שאני יודע על אנשים, זה הנטיה שלהם לדרמטיזצית-יתר של המצב. דרמה שאפילו לא מקורה במציאות, פשוט דרמה לשם הדרמה. אמרתי את זה בהודעה קודמת שלי בפורום הזה והנה אני אומר זו שוב: למוח משועמם יש הנטיה לברא עולמות חסרי בסיס הגיוני או מציאותי. לדעתי, הפעולה הזו של המוח היא וולנטרית ואין דרך לשלוט בה. מה שכן ניתן לעשות, חוץ כמובן מהפגת השיעמום, היא לנסות בכל כוחכם להסיט את בריאת העולמות לקרקע פוריה יותר, ובריאה יותר. נסו לברוא עולמות מבוססי-עובדות או מבוססי-היגיון. רק בעולמות כאלה טמון היופי האמיתי. אנשים שבראו עולמות כאלה נחשבים מאז ומעולם לאנשים עתירי-דימיון ונפש אומנותית. זו העצה שלי לכולכם בלי יוצא מן הכלל.

למעלה