בקשר לדאגי וחברתו!

בקשר לדאגי וחברתו!

שמעתי שיש לדאגי חברה! כמה שבועות!!!! אז יש לי כמה שאלות בקשר אליה וחשבתי שאתם יכולים לעזור לי בקשר כמה שאלות אז ככה איך קוראים לה? יש לכם תמונה שכאילו מראים אותם ביחד או משו כזה? או תמונה רק שלה? זה מעניין אותי לדעת מיהי.... תודע... בייי

DesertRose7

New member
למה שוב?!

כבר שאלת את השאלה הזאת לפני שעה.. למה שוב?! אם היינו יודעים היינו עונים לך.. חוץ מזה שאנשים לא נמצאים פה 24 שעות. סבלנות!! וממה שאני ידועת יש לו מישהי אבל זה עדין לא כל כך רציני וברור שהיא חברה שלו. אין מושג איך קוראים לה ואין תמונות שלהם. מבטיחה לך שאם היו יודעים משהו היו שמים את זה פה בפורום.

Hip Hop star

New member
אמ...

יש את OFF... אמ..האמתי שהם לא בדיוק חברים,הם יותר ידידים.ודאגי אמר שהוא רוצה להתקדם עם זה לאט... ואין תמונות ולא כלום,כי זה נושא אישי שלו,והוא בעצמו אמר את זה... אז בואו לא נתעסק בחיי האהבה שלהם,ובטח לא בחברות שלהם,כי הם לא אוהבים את זה.

T a l14

New member
דאגי אמר ש...

הם לא ממש חברים, היא הידידה הכי טובה שלו והם רק בשלב של יציאות (אם אני זוכרת נכון) והוא הבהיר שהוא לא מתכוון לומר את השם שלה.

הוא אמר בראיון שקארין שאלה שם את

השאלה שלה, שהוא מתראה עם מישי כמה זמן...אבל הם בנתיים לא חברים...רק יוצאים.

SurfeR Babe

New member
חחחח אז ככה קוראים לזה עכשיו ..?

אני מרגישה חשובה .. חח כן אבל הוא אמר את זה , אבל נראה לי ממה שהוא אמר בראיון אחרי שזה לא ממש הסתדר .. לדעתי [ לפי כל הדברים שהוא אמר ] הם בטח מן יזיזים כאלה ..

למעלה