בקשר לדיון מלפני כמה ימים על פרחות

• פותח הנושא GEL
  • פורסם בתאריך

GEL

New member
בקשר לדיון מלפני כמה ימים על פרחות

אז הנה 4 ה-פרחות משנה שעברה .........גם להיות פרחות צריך לדעת איך (מריה קארי -הביטי ולימדי )

עזבו אותכם, מריה קארי גאונה

רק אתמול קלטתי כמה קארי גאונה - הבחורה לא טורחת לשיר חצי צליל ומקיפה את עצמה בראפרים עצבניים שיעשו את העבודה כשכל תפקידה מסתכם בפליטת משפט פה ושום. ומתי נדלקה לי ה
? כשקלטתי שעכשיו גם גניפ´ר לופז (jlo להמונים) קפצה על הטרנד, ויחד עם ג´רול היא כובשת את המקום הראשון בארה"ב, כשלמעשה היא לא שרה בכלל בשיר (וכל דמיון בינו למקורי, מקרי בהחלט).

Oh Pretty

New member
J.Lo אי ההבנה או אכזבה?

לא מרשים אותי שאמן משחרר סינגלים שונים ברחבי היבשת. אייס אוף בייס ג´ניפר לופז וויטני יוסטון ולאחרונה בריטני ספירס בעניין ג´יי לו Ain´t it funny האירופי המצויין בא כהמנון להומואים בעוד שקיפותו האמריקאית בא על דאווין הקוליות המלוכלכת. מעניין אותי מדוע בחרו בחברת התקליטים שלה לצאת בהצהרה מוסווית כי Ain´t it funny האורגינלי לא היה מספיק טוב לאמריקאים, על כן ישונה ליריקו לחנו עיבודו וכו´. בקיצור - - - ?

GEL

New member
כל האומנים הללו פשוט מתאימים את

עצמם ליבשת מה לעשות ש-Ain´t it funny בגילגול החדש מתאים יותר לאמריקה והביצוע הרגיל שלו לא היה זוכה להצלחה גדולה באמריקה...דעתי האישית על השיר זה שהוא מצויין המשך ישיר לIM REAL

Oh Pretty

New member
קצת מוריד מערך הזמר/ת/להקה

אומן שמכבד את עצמו, בעל סטנדרטים גבוהים ,בעל אמונה בשיר ובעל הכרה כנה בטיבו ישחרר סינגל אחיד לכולם. שירים רבים וטובים הצליחו כך. אני יכול להשוות אקט כזה כהפרטה סטייל אני ישחרר לכל אדם בעולם שיר אחר, אשר יותאם במחשבה תחילה לטעמו הוא. סטריינג´ הא? שיר טוב באמת זה שיר גלובלי שיידבר לכולם. ולא משנה קהל המאזינים בצד זה או אחר של האוקיינוס שעומד ליד ה

shiri88

New member
רק פרחות!!!

אלה הן הההההההההההההההההפרחות (במיוחד כריסטינה)

למעלה