בקשר לדי ג´יי ליטל

mynameice

New member
בקשר לדי ג´יי ליטל

הוא מסוכסך עם אמינם?? למישהו יש פרטים? בדיסק של די 12 בשיר האחרון אמינם אומר משהו נגד פרד ודי ג´יי ליטל השיר נקרא בנות... אמינם מלך!!!!!!! קרח....

Starway

New member
לא יודע בקשר

לדיג´י אבל אני יודע בהחל ט שאמינם ופרד דרסט לא מסוכסכים... הם חברים טובים...

TheXK

New member
EMINEM SUCKS!!!!!!!

אולי אני שונא מוות את אמינאם אבל הרבה להקות רוק שרות איתו שיר אחד או שתים... למשל מרלין מנסון של עם אמינאם THE WAY I AM.. והרמיקס של השיר הזה זה רק מרלין מנסון.. אמינאם סתם מחורבן.. מקלל את כל החברים שלו!

SuperBeast

New member
אהבתי את הנושא...

אוקיי, אמינם ופרד היו חברים, עד השמצה(מוצדקת) של ליט´ל, אמינם התחיל להכנס בליט´ל, וכמובן שפרד הלך לטובותו של ליט´ל ! ומאז יש מריבה בין אמינם לללימפ ! אולי אתם לא יודעים אבל יש מלא שירים שלימפ מקללים את אמינם וגם אמינם מקלל ומשמיץ את לימפ !

mynameice

New member
זה לא שאמינם

התחיל להכנס בליטל,"המאניאק הקטן",כך אומר אמינם ואני מצטט,"העליב ונכנס בי באמ טי ווי " כשליטל דיבר על איזה שיר והביא חוסר כבוד לאמינם ואז אפילו בשיר האחרון של די12 אמינם אומר לפרד: אההה ודרך אגב זה לא היה תאונה לא התכוונתי לתת לך לנגן בטקס פרסי המוסיקה(MTV) קרח....

ofir_einhorn

New member
אני אישית לא אוהב את לימפ ביזקיט

אבל שיהיה סתם לידע כללי ידעתם שפרד דארסט היה בסרט פורנו?? הוא ירד למישהי ואז אמר :"ממממ טעים" כל זה היה בכתבה ב YNET הוא כמובן היה מחופש אבל לא יעזור לו "עלו עליו"

למעלה