בקשר להודו

קרין321

New member
בקשר להודו

היי לכם שוב........... אני גם טסה להודו עוד 3 שבועות רציתי לשאול בנוגע לסמים ועלים למיניהם אם אני לא אתקרב אלייהם מה הסיכוי שהם יתקרבו אלי? האם יש סיכוי שישתילו לי(כמו לבחורה המסכנה עם התינוק) מלחיץ משהו............ תווווווווודדדהההההההה

baba g

New member
הסירי חשש

הסמים בהודו נמצאים כמעט בכל מקום ובעיקר היכן שיש תיירים כך שמאוד סביר להניח שתתקלי בהם אין ספור פעמים בטיול מצד שני אם את לא בקטע אז פשוט תתרחקי מהעינין ואין לך כמובן שום סיבה לחשוש מהם. בקשר למקרה הטראגי שקרה לישראלית בהודו אני יכול לומר לך כמעט בודאות בתור אחד שטייל שם בזמן שהמסכנה נתפסה והכיר כמה מהמעורבים בפרשה שהסמים לא הושתלו עליה (הם נמצאו למיטב ידיעתי בדפנות כפולות בתיקה) ושכמובן גרסתה הנה גרסה מתבקשת למישהי במצבה. אבל זה לא ממש משנה כי העיקר שהיא בקרוב חוזרת לארץ ושיש סוף טוב לסיפור. אז נשמתי כל עוד את בן אדם אחראי שלא מתפתה לכסף קל לא יקרה לך שום דבר רע שם ובתכלס גם לא יקרה לך כלום אם תדפקי פה ושם איזה שכטה. אז אקיצר תשאירי את החששות מאחוריך כי את נוסעת למקום הכי מדהים בעולם ותראי שתרגישי שם הרבה יותר בטוח ממה שאת מרגישה פה בארץ לדוגמא. בום שנקר

twity79

New member
אין מה לפחד...

בתור אחת שטיילה במזרח וגם בהודו כל עוד לא התקרבתי לסמים הם לא התקרבו אליי -- לדעתי הודו מתחלקת לשניים עבור התיירים הישראלים - אלוו שנוסעים להתמסטל (מסמים) שזה מה שעושים כמעט כל היום רק מחפשים את הבא ומה יביא להם סטלה יותר טובה ואני מתארת לןעצמי שאם את לא בקטע את כבר תמצאי את האנשים שמתאימים לך אלו שמתמסטלים ( מהטיול עצמו) ---סהכ יש הרבה מה לראות וחבל לפספס את כל היופי המדהים הזה בגלל כימיקלים למינהם

noaaaa

New member
תתמסטלי מהמקום

אני לא נגעתי בסמים כל שהותי בהודו(פסיבי זה נחשב??)ואף אחד לא לחץ עלי לנסות,את תמצאי כבר את המטיילים שבראש שלך ותדעי שיש המון כאלה שלא מעשנים,וכאלה שכן אבל זה לא העיקר בשבילם,אלא עוד משהו לנסות או סתם חלק מהאוירה,כל עוד את לא פוגעת באף אחד ובטח שלא בעצמך זה הולך להיות לך הטיול של החיים. אז קרין-סעי לצפון ותתמסטלי מחוסר חמצן ותעשי חייייייייייייים אני נועה שיושבת מול הפורום וחולמת על הימים הטובים ועל כאלה שעוד יבואו ב ג ד ו ל!!! אמן אמן אמן אמן אמן אמן אמן אמן

קרין321

New member
נשמות טובות

תודה רבה אין לכם מושג עד כמה הרגעתם אותי אני כבר לא יכולה לחכות............................

בדיוק היום התווכחתי עם מישהי ...

שעובדת איתי שכל מי שנוסע להודו הולך לשם בגלל הסמים ובלה בלה בלה היא שומעת הודו ישר אצלה זה סמים אני מנסה להוציא אותה מהסטיגמה המטומטת והשגויה הזו.... אנשים יאכלו את כל מה שהתקשורת אומרת ומנפחת בייחוד את הקטע של "המזרח הרחוק" אל תדאגי קרין אם את לא תתתקרבי הם לא יתקרבו זה אומנם יהיה מסביבך אבל אני מבטיח לך שאם לא תרצי הכל יהיה בסדר ואפילו אם פגשת מישהו נחמד ובא לך סתם לטייל איתו כמה ימים ופתאום את מגלה שהוא מעשן או שהוא מציע לך חומר פשוט אל תתביישי לקום וללכת... בן אדם כזה יעשה הכל כדי שלא יקלטו עליו את החומר והכל כולל אפילו להגיד שהוא שלך... או לא יודע מה... אל תלחצי הכל יהיה בסדר תהני ותעשי חיים...... וכן כן גם את מוזמנת לכתוב לנו משם... לכל הקנאים שנשארים כאן ערב טוב ברי

noaaaa

New member
יש כ"כ הרבה כאלה

שהאסוציאציה הראשונה שעולה להם כשהם שומעים הודו זה סמים,אני דווקא יוצא לי לדבר עם אנשים שישר חושבים שהודו זה סירחון,זבל,עניים,גועל נפש,ומה יש לחפש שם בכלל??? לכו תסבירו להם...

אפרופו אנשים כאלו...........

יש לנו לקוח בעבודה שסיפר לי לפני חודש בערך שהבת שלו טסה למזרח והוא בכלל לא מבסוט מכל העיניין סמים זבל בלאגן וכל החרא הזה (ככה הוא אמר במדוייק) אני ישר אמרתי לו את דעתי ומה שאני חושב וכמה זה בולשיט ולא נכוןואז הוא נרגע קצת... היום אני רואה אותו הוא מספר לי בהתלהבות על כל המיילים שהוא מקבל ממנה ושהתמונות שדהיא שולחת לו הן מדהימות היא שלחה לו מייל שהיא מתכננת לחזור בפסח הבא (והיא בכלל תיכננה לטוס לחודשיים) ואז הוא אמר לי משהו שהדהים אותי "אם היא לא חוזרת עוד חודש וממשיכה לשלוח לי תמונות כאלו אני טס אליה לשם) הבן אדם שעד לפני חודש לא היה מוכן בכלל להוציא את המילה "הודו" מהפה שלו מתכנן לטוס לשם נווווווווווווווו אךךךךךך תמיד לוקח קצת זמן להבין וכשמבינים זה אחרת לגמריי לילה טוב ברי

קרין321

New member
אולי ברי............

אולי תדבר עם אבא שלי ????????????? אין אדם יותר ניסטרי בעולם ממנו כל יום הוא בא לי עם רעיונות כתבות ומה שאתם רוצים כדי לשכנע אותי לא לטוס

noaaaa

New member
אבא שלי עד עכשיו לא מוכן

לשמוע על הודו,בשבילו לא משנה מה אני אומר לו בשבילו הודו זה ז ב ל!!! אני נסעתי מיד אחרי שמצאו את הגופות של 2 המטיילות הישראליות שמצאו את מותן בצפון הודו אחרי שלקחו טרמפ עם משאית בדרך ממאנלי ללאדק,וזה לא היה קל ב כ ל ל,ותמיד כשקורה איזשהו אסון העיתונאים אוהבים לעשות סקרים ודיווחים של אסונות קודמים ,אז זה ממש ממש לא עזר לאבא שלי להיות אופטימי.

אנשים בולעים כל מה...

שהתקשורת מדווחת.... אם היו מראים את כל הדברים היפים במזרח אנשים היו טסים לשם ונראה לי שהודו היתה משתווה לאירופה אבל זה לא ככה וטוב שכך... למשל תאונת הדרכים שהובילה לצערנו למותן של שתי הישראליות רק בהודו יש תאונות זה מסוכן לא לנסוע בהודו כי הכבישים לא מפותחים אבל כאן כבישים מאוד מפותחים רק חבל שיש 78,796 תאונות בשנה את זה אף אחד לא יגיד לך.... וגם לא את הזיהום באוכל רק לפני זמן לא רב תפסו בזוגלובק בשר שמאוד לא אכיל משהו עם הגופות של הפרות (לא זוכר בדיוק מה זה היה) ובשוק הכרמל ששם יש חולדות שאוכלות מהבשר שנמכר לאנשים זה בסדר אבל בהודו איכסססס יש חיידקים באוכל לא טוב ... וכו ´וכו´ ונזכרתי גם בקטע שאם הוא לא היה עצוב הוא היה מאוד מצחיק באוסטרלייה טיילתי בין השאר ב-FRASER ISLAND עם כמה אנשים שהיכרתי שם אחד היה מווילס ובערב בקומזיץ הוא שואל אותי אם בישראל יש בתי קולנוע ויש פאבים (כן כן הוא שאל אותי את זה בדיוק) ואם יש בני נוער שיוצאים לדיסקוטקים אני פשוט הייתי בהלם.. וכרל זה למה??? כי זה מה שהוא רואה תמיד ב-CNN ובשאר הרשתות תמיד יראו את כל הבלאגן וזה מה שאנשים קולטים... חבל שכך בברכת חג שמח לכולם ברי

shugi28

New member
לא ישתילו לך כלום !

גם להם לא "השתילו" והבחורה הזאת לא מסכנה ( אולי כן ,מטיפשות יתר ) פשוט לא הצליחה בתור מבריחה\סוחרת בקיצור אם את לא בעיניין של סמים לא תהיה לך שום בעיה ! צרפתי תמונה קטנה ממסיבה בגואה ( ינואר 2002 ) עם כמה "פנים" קבצנית \ צ´ילום \ ומקוסס והכוך במין תרכובת מוזרה כזאת של הודו .. גם פרות היו שם נסיעה נעימה ! שוגי .

למעלה