בקשר להודעה של אינדיגואית

בקשר להודעה של אינדיגואית

מישהו כאן עשה טקס בכללי של שינוי גופני פיזי? (הארכת שיער, שינוי צבע, וכו') איך היה ומה עם התוצאות?

RainBird

New member
אני מתעסק עם "קוסמטיקה מאגית" הרבה ומיקסמים. אני מכיר כישוף הרזייה אחד לפחות שעבד מעל ומעבר למצופה.

RainBird

New member
תחשבו, חילוף חומרים מהיר תחשבו גבישים שגורמים לחילוף חומרים מהיר. תחשבו צמחים שעושים בדיוק את אותו הדבר. תשתו תה. וזה כל מה שאני מוכן לחלוק כרגע.

Fairy24

New member
הוו

תודה

Swicca

New member
ארממ..

אני מניח שלגרום לשיער לגדול מהר יותר. ^^ לגרום לכאבים ספונטניים להעלם נחשב?! :p

שינוי צבע העיניים שלי לירוק לצמיתות נחשב?

אם כי זה לא היה טקס פר סה ואין הוכחות חד שמעיות שזה לא קרה כחלק מתהליך טבעי של ההתבגרות שלי *מואה הא הא*

RainBird

New member
וזה היה אחרי שהן היו צהובות כמעט לחלוטין. זה לא קרה כחלק מתהליך טבעי של ההתבגרות שלך, תסמכי עלי.

תשלחי לי מסר

או תקשרי אותי לחומר או משהו...נשמע מדהים. חוצמזה שהעיניים נשארות באותו צבע כל החיים, ככה שזה כנראה כן חלק ממה שעשית.

סורי לא בקטע של מסרים

וזה גם לא עניין של חומר. הייתי בת 12 אז. עשיתי את זה במודע, אבל כפי שאמרתי לא במסגרת טקסית אלא יותר ע"י ניתוב של הרצון שלי. זה היה לפני שידעתי מה זה טקס, או שהטלת מעגל זה לא משהו מאיזה סרט פנטזיה.

כן, לא מעט

צבע שיער, צבע עיניים, צורת ומרקם שיער, מראה חיצוני באופן כללי, מבנה גוף, וכו'. פועל. לרוב פועל על ידי יצירת שינוי הדרגתי וארוך תווך בעל תוצאות קבע. ז"א - לא על ידי אלשיות אלה העניים והשיער באמת משנים את צבעם תוך כמה חודשים.

Fairy24

New member
אם זה נחשב לשינוי גופני כלשהו ולא לריפוי ממש

(למרות שאפשר לשלב ולמצוא את שניהם בתור קטגוריות מתאימות) סידור מחזור, אחרי שקיבלתי כל שבוע וזה נמשך לשבועיים, עשיתי טקס וזה הסתדר, כבר כמעט חודש מאז הטקס והווסת הפסיקה עד עכשיו, עוד יומיים אני אראה אם זה ממש מדוייק :)

למעלה