בקשר להודעה של הנהלת הפורומים

yaeli123

New member
בקשר להודעה של הנהלת הפורומים

דובר פה לאחרונה על התחייבות חדשה שהנהלת הפורמים מחייבת אותנו ואז דובר על זה שהם שינו קצת את הנוסח. מישהו יודע מה נסגר עם זה? איפה אפשר לראות את הנוסח של זה? איפה הם מפרסמים את זה?

yaeli123

New member
מקפיצה

מי יכול לעזור לי למצוא את השרשורים המדוברים?

yaeli123

New member
תודה, ובכל זאת מקפיצה שוב

לפני שאני אפנה לשם אני רוצה לראות את השרשורים שהיו לנו.

Nיה

New member
את התקנון עצמו את יכולה למצוא

בתחתית כל עמוד של תפוז - תגוללי את המסך עד למטה, ויש שם שורה של לינקים בכתב קטן. התקנון זה הקישור השני. אם את מחפשת את כל הדיון שהיה מסביב, אולי באמת תלכי לפורום משוב.

yaeli123

New member
העניין הוא, שבתקנון כפי שהוא מופיע

לא כתוב את כל הדברים שצוטטו בזמנו בשרשור שלנו, ואני צריכה לדעת מה המעודכן ומה קרה עם מה שפרסמו אצלנו בפורום - זה השתנה? או ז\שזה מעולם לא נכנס לתקנון וסתם היתה היסטריה? (אני פשוט לא יודעת מה לשאול בפורם משוב, כי אני לא יודעת מאיפה הגיע הציטוט שהופיע בשרשור אצלנו)

Nיה

New member
אין לך מה לשאול בפורום -

דפדפי אחורה שניים-שלושה-שבעה דפים אחורה, ובטוח תמצאי. חפשי שרשור ארררררררוך, וככה תדעי שהגעת למקום הנכון. למיטב הבנתי (קראתי חלק מהשרשורים בפורום משוב) אכן בוצע שינוי בתקנון שמדבר על זה שלתפוז יש זכויות יוצרים להכל) אבל ההנהלה הבטיחה לשנות את התקנון שוב.

shno

New member
רק לתקן טעות נפוצה בעניין

התקנון לא קובע שלתפוז יש זכויות יוצרים בחומרים שמועלים כאן - להפך. התקנון מעגן את זכות היוצרים ואת זכויות הקניין הרוחני של הגולשים בתכנים שהם מעלים. הבעיה היא עם הסעיף בתקנון שאומר שהגולש נותן לתפוז באופן בלתי חוזר רישיון לעשות שימוש בכל התכנים, וששימוש כזה לא יהווה הפרה לפי חוק זכות היוצרים.

אולי תנסי לשאול את טושה?

ראיתי שהייתה צעקה גם בפורום חתונות (שהיא מנהלת) והיא הרגיעה שם, אז אולי היא מעודכנת..

למעלה