בקשר להודעה של ANDREW-סלקום

peretzy

New member
בקשר להודעה של ANDREW-סלקום

אתם דפוקים על כל השכל בואו אני אבהיר לכם כמה נקודות: סלקום יש להם כמעט 2,300,000 לקוחות שזה השיא אחריהם בא אורנג´ שעברו לא מזמן את פלאפון שיש להם1,500,200 פלאפון יש להם 1,500,000 ואחריהם אמיגו עם 200,000 למה לעזעזעל אתם חושבים ש 2300000 מיליון נמצאים בסלקום?בשביל הלוגו הסגול היפה שלהם???? כאילו תראו.... העם מדבר ...לרוב יש סלקום.. סלקום רשת זולה....ואין על מה להתוכח... שהם יעברו לרשת החדשה שלהם תאמינו לי כולכם הם לא יראו אף אחד ... חוץ מהסים של אורנג´ שזה יתרון ,הכל חרא אצלם... נראה אותכם באים עם האורנג´ לצפון צפון או לאילת דרום איפה שההרים נראה אותכם אם יש לכם שמה קליטה... חכמי אורנג´.. אוקצור ידידי תישאר עם הסלקום וזהו חכה שהם יעברו לGSM ואז תראה שאני צודק... "חכמי אורנג" אם כבר מדברים פה על מחירים זולים באמת לכו למירס-אמיגו ,חברה שאני עומד לעבור אליה...

Nightr

New member
מה שבטוח הקליטה באורנג´ חרא

ומי שחושב אחרת כנראה שהוא מסתובב עם איזו אנטנה של אורנג´ תקועה בתחת שלו. הכיסוי של סלקום הרבה יותר טוב ביחוד בתוך הבית או במקומות אחרים בהם אפשר לחלום ובגדול על קליטה באורנג´. אין מה לאמר על המחירים כולם אותו הדבר.

AndrewV

New member
אחי יש לי חבר שיש לו

כבר סים של סלקום וגם לו אין קליטה בצפון ובדרום

d@r121

New member
הסיבה היחידה היא

מכיוון שסלקום היא חברה שכבר השתקעה בארץ ויש לה יתרון של כמה שנים על פני אורנג´ וחוץ מזה אני מתאר לעצמי שיש אנשים שהיו מתים לעזוב את סלקום אבל מה לעשות סלקום כופה עליהם את השארותם בחברה ולהם אין כח למריבות על התנתקות תן לאורנג´ וסלקום לפחות 5 שנים ונראה איך תגיב אז.... ד
ר האגודה להצלת ה

Nightr

New member
וגם לו אין...

כלומר אתה מסכים שהקליטה באורנג´ חרא (לפחות בדבר אחד פגעת טוב) ולפי דיווחים פה בפורום הקמת רשת ה- GSM החדשה של סלקום החלה לפני חודשיים שלושה אז אין הרבה למה לצפות אחרי זמן כל כך קצר . באמת השוואה מחוכמת עשית לך, קבל בברכה את צל"ש הטמטום.

Cellwiz

New member
פריסה של אורנג´

הושלמה מזמן. בניגוד לסלקום אשר הרשתה לעצמה למשוך את הזמן אורנג´ נכנסו לשוק רווי ופרסה די מהר. בתוך מבנים אין יתרון לאף חברה והדבר תלוי בקרבת המבנה לאנטנה הקרובה. ממ"ד הוא מקום בעייתי אצל כולם למשל. מה שכן, אורנג´ לא ממש פרסה בשטחים כך שאם יש שם קליטה צריך להגיד תודה.

yli

New member
תיקון קטן

בתור אחד שהיה בשטחי יו"ש אני יכול לומר לך שלא רק שיש קליטה מלאה ברוב השטחים (מלבד בין הרים וגם חלק מאלו כבר נפתרו) מכל המירס סלקום ופלא פון אורנג´ למעשה היה הכי אמין (קליטה מעולה). ככל הזכור לי בין היתר כאשר חלק מהחברות טענו שלפזר ממסרים (אנטנות) זה לא ישתלם אורנג´ באותו הזמן פיזרה שם (אנטנות) ובטירוף., אז על כל אופן אני לא יודע מה הם המקורות שלך, אבל כדאי שתבדוק אותם שוב...! בין היתר למען הידע הכללי פה כרגע הפריסה הארצית הטובה ביותר שייכת לאורנג´. ישנם מקומות מסויימים (נידחים או באזורים צפופים) שאולי אין קליטה על אף שלא יצא לי להתקל באין קליטה, אך כל אלו המתלוננים עצה קטנה. אם ובאתם לקוחות תתקשרו למוקד אורנג´ ותדווחו. הם יטפלו אלא עם כן טכנית ישנה מגבלה.

למעלה