בקשר להודעתי האחרונה ..

S__A

New member
בקשר להודעתי האחרונה ..

אתה חושבים שאם האורקל לא הייתה אומרת לניו שיזהר על הוואזה, האם הוא היה שובר אותה ? אולי זה יועד לניו בגורלו לשבור את הוואזה, ולא משנה מה האורקל תאמר? הרי היא לא יכולה לשנות את הגורל [רק ניו יכול]. אני חושב שכמו השם שלה, היא יודעת את הגורל ורק לשם שיעשוע היא אמרה את זה לניו כדי ללמד אותו לקח.

srullli

New member
באופן כללי אני מאמינה

שיש איזושהיא תוכנית כללית , כלומר, יש איזשהוא כיוון מסויים (גורל) שמנחה את החיים של כל האנשים , אבל זה רק בקווים כלליים, כלומר:למרות הכיוון הכללי עדיין ניתן לשנות דברים...... אם האורקל היא באמת איזו מן נביאה/מגדת-עתידות אז אני מניחה שהיא בעצם רואה רק את הגורל הספציפי של הבן-אדם. אז יכול להיות שהגורל של האורקל עצמה היה מראש לראות את הגורל של ניאו, וכך בעצם היא קשורה גם לגורל של ניאו ,כלומר: הגורל שלו אולי במקור היה אמור להיות שהוא שובר את הואזה, אבל אולי גורל משפיע על גורל (ניאו לא היה יכול לדעת בכלל על המאטריקס אם אחרים לא היו מספרים לו) ולכן בסופו של דבר זה היה גם גורל שהיא תאמר לו להיזהר והוא לא יישבור........ אולי בעצם היא באמת שינתה את הגורל, אבל אתם צריכים להבדיל בין גורל עצמי של בן-אדם וחייו לבין גורל כללי, כלומר ניאו אולי הוא "האחד", אבל למעשה הכוונה הוא האחד שיכול לשנות את גורל המאטריקס , ובכלל את כל המציאות המציאותית או המדומה בה הוא ושאר האנשים חיים. כלומר- זה לא סותר גורל עצמי של האנשים שקשור ישירות לגורלם שלהם (למרות שכל אדם בעייני משפיע בצורה זו או אחרת על חיים של אנשים אחרים, אפילו מעצם קיומו ! ), שבירת הואזה קשורה סה"כ לגורל העצמי של ניאו ולא לגורל המאטריקס. ובכלל אני חושבת שגם בתוך המאטריקס עצמו התנהלו חיים כיבכול רגיליים ומציאותיים, כלומר לא הכל היה ברור מראש , גורל ותו לא, אלא עדיין כל האפשרויות היו פתוחות. בקיצור, רשמתי כאן הרצאה שלמה, ועכשיו גם הסתבכתי בעצמי.......
ואתם יודעים מה...... אני בכלל לא כ"כ זוכרת האמת את הקטע של הואזה....כמו שכבר אמרתי ראיתי את הסרט מזמן, ואני זוכרת אותו רק בקווים כלליים.......

srullli

New member
וד"א חשבתי על עוד משהו

ואולי כבר דיברתם על זה פעם........ אבל חשבתי שאם הרי הרובוטים ששלטו הרי נוצרו ע"י בני-האדם ,דרך מחשבים, ושלטו בהם, אז אם הכל נהרס, אז גם המחשבים היו אמורים להיהרס וכך גם הרובוטים, לכן אולי יש אולי חיצוני נוסף מעל המציאות הכביכול מציאותית.... טוב...נו ....אומנם רק סרט....אבל לכו תדעו , אולי באמת אנחנו כולנו חיים במעין עולם של חיידקים ,כלומר אנחנו יצורים מיקרוסקופיים לדבר אחר ,אולי כל כדוה"א הזה ושאר הכוכבים שבחלל הם בעצם חלקיקים עם ואקום ביניהם שמרכיבים איזה שן או שערה או כל דבר אחר ביצור אחר , ואולי גם היצור הענק (יחסית) הזה מרכיב עולם אחר..........

צוחה

New member
הרובוטים הם AI.....

Artificial Intellegence (רשמתי נכון ?) זאת אומרת שהם תלויים רק בעצמם הם לא צריכים משהו שיעזור להם לתפקד

למעלה