בקשר להופעה ביקנעם למישהו יש פרטים בקשר לזה?
A Another Perfect Day New member 10/7/06 #2 ../images/Emo204.gif../images/Emo207.gif כפרות. קניתי נעלי סקטור משובצות [שחורלבן] יפייפיות אבל מה, אני קצת טיפשה והן קטנות עליי.. [נעלתי אותן רק פעם אחת].. אני רוצה למכור אותן אז אם מיש'ו [יותר נכון מיש'י ] רוצה לקנות/מכיר מיש'ו שרוצה, דברו איתי :] יומטוב
../images/Emo204.gif../images/Emo207.gif כפרות. קניתי נעלי סקטור משובצות [שחורלבן] יפייפיות אבל מה, אני קצת טיפשה והן קטנות עליי.. [נעלתי אותן רק פעם אחת].. אני רוצה למכור אותן אז אם מיש'ו [יותר נכון מיש'י ] רוצה לקנות/מכיר מיש'ו שרוצה, דברו איתי :] יומטוב
F Felix dude New member 10/7/06 #7 בכמה את מוכרת? אני רוצה ד.א... ו.. סתם שתדעו.. כאלה של ואנס עולות איזה 200 ויש "מזויפות" שעולות מאה.
A Another Perfect Day New member 11/7/06 #12 ../images/Emo204.gifחחח..לא לריב, יש מספיק לכולן. [NOT] חחח סתם נו בכלאופן, אסי [קרן, נכון?], טובי וזוער, אני שולחת לכן עכשיו מסרים. :]
../images/Emo204.gifחחח..לא לריב, יש מספיק לכולן. [NOT] חחח סתם נו בכלאופן, אסי [קרן, נכון?], טובי וזוער, אני שולחת לכן עכשיו מסרים. :]
A Another Perfect Day New member 11/7/06 #20 ../images/Emo204.gifאוי סורי..לא שמתי לב.. |מסר| יישלח עכשיו.
H Hezi The One New member 11/7/06 #9 ההופעה ביקנעם חמישי 20.07.06 במתנ"ס - יקנעם. ערב במסגרת "הנוער ינהג אחרת" בקיצור אין שעה רשמית...היא בטח תפורסם בימים הקרובים...אבל זה יהיה בערב:]
ההופעה ביקנעם חמישי 20.07.06 במתנ"ס - יקנעם. ערב במסגרת "הנוער ינהג אחרת" בקיצור אין שעה רשמית...היא בטח תפורסם בימים הקרובים...אבל זה יהיה בערב:]
מ מכשפהקטנהזונה New member 11/7/06 #14 ../images/Emo15.gif../images/Emo216.gif../images/Emo210.gif ואם אתה כבר ביקנעם, קפוץ אליי קצת .
נ ניו יורק רפיח New member 11/7/06 #16 איזה חור אני אפילו לא יכול להגיד לך איפה זה כי זה ליד כלום! זה חור בצפון.. ואת עוד עשית בגרות בגאוגרפיה
איזה חור אני אפילו לא יכול להגיד לך איפה זה כי זה ליד כלום! זה חור בצפון.. ואת עוד עשית בגרות בגאוגרפיה
ד דניאלסתיו New member 11/7/06 #17 חחחחחחחחחחח בן יא דפוק הורדתי 5 יחידות..נראה לך הייתי נשארת בחרא הזה? אני בקושי יודעת איפה הרחוב שלי ממוקם..
חחחחחחחחחחח בן יא דפוק הורדתי 5 יחידות..נראה לך הייתי נשארת בחרא הזה? אני בקושי יודעת איפה הרחוב שלי ממוקם..