בקשר להופעה של מוניקה באמפי...

Zombina

New member
בקשר להופעה של מוניקה באמפי...../images/Emo35.gif

למישהו יש מושג איזה שירים הם מתכוונים לשיר? כמובן שחוץ ממכה אפורה, על הרצפה, גשם חזק, שנים חסומות והממ.. חחחחחחחחחחחחחחחח, זהו

ממממ ../images/Emo4.gif ../images/Emo168.gif

אמורה להיות לנו??? אבל בטח הם ישירו כמה שירים מתוך החדש... תגידו, כמה זמן הופעה נותנת כל להקה??

זהו?!? ../images/Emo168.gif

יייייייייייייייייייייאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא קניתי כרטיסים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! יש לי כרטיס!!!! זה אומר ש....., חתום שאני שם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

רותמיקה

New member
זה דווקא זמן סביר../images/Emo70.gif../images/Emo29.gif

אני גם קניתי כרטיס
אז זה אומר שאני יהיה שם גם כן בטווווווווווווח
וממ הוסיפו לרשימת המופיעים גם את ירמי קפלן

כן?!??!?!?!?!?!?! ../images/Emo168.gif

ייייייייייששששש שווווהההההההההההההההההההההההה חחח ציטוט מצחיק מתוך הכרטיס: "מארגני האירוע אינן אחראים לכל נזק גוף או רכוש בתחומי האתר או מחוצה לא...." חי חי..., כאילו הם כבר מנוסים....

רותמיקה

New member
חחחחחחחחחח../images/Emo6.gif../images/Emo29.gif

לי עדיין אין את הכרטיסים, הם אצל חברה שלי..
"מארגני האירוע אינן אחראים לכל נזק גוף או רכוש בתחומי האתר או מחוצה לא...." מה קרה? הם לא אחראים על ידים נעלמות וכו'?

רותמיקה

New member
אני חושבת שלי יש מושג...../images/Emo29.gif

אני חושבת שהם ישירו 70% מהדיסק החדש. נימוק: הם הרי יופיעו בפני הרבה קהל חדש, שלא בא כי זה הופעה של מוניקה סקס אלא של הרבה אומנים אחרים שהוא אוהב, בדיוק כמו שאני לא אכיר הרבה שירים של הדג נחש אלא הוא ואני נכיר רק כמה להיטים. אז.. מה שמוניקה וכל שאר הלהקות שיהיו שם הם ינסו למכור דיסקים. וכמה שיותר, הם יעדיפו שיקנו את הדיסקים היותר חדשים שלהם ולכן היהודים ישירו הרבה מפחד מוות המוניקות הרבה מחיות מחמד והדג נחש הרבה מהדיסק האחרון שלהם אביב גפן הרבה ממומנטו מורי וכו'.. עכשיו, קיים גם ה 30% מהשירים שלהם שיהיו מוכרים ויתר מכך להיטים. הם בכל זאת ירצו ליצור עניין אצל אלה שלא מכירים אותם ומכירים רק להיטים, כי אם אתה בהופעה ושומע רק שיקים שאתה לא מכיר זה לא הכי מהנה.. לכן קיים סיכוי גבוה שמוניקה ישירו את הליהיטים שלהם כמו גשם חזק על הרצפה מכה אפורה וכו.. היהודים ישירו את אלה עוד ארון אחד גניבה עידן אלוהים וכו' ואביב גפן את עכשיו מעונן שנינו שווים יום עובר, וכו'.. הבנתם כבר לא? יופי

tribe spirit

New member
הגיוני...הגיוני...../images/Emo118.gif../images/Emo165.gif

חבל,דווקא בא לי על שירימ קצת פחות להיטיימ...בעיקר של אביב גפן...כי כמה כבר אפשר לחרוש...

מממ... ../images/Emo168.gif

זה ממש לא ככה.., לדוגמא מוניקה , שירים שהם כבר דיי חרושים, אז ה מחדשים אותם כמו את על הריצפה...

בואר

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo15.gif../images/Emo41.gif../images/Emo15.gif

לדיסק של הדג נחש קוראים לזוז... ולישן-המכונה של הגרוב... אנשים!! אני לא יכולה לבוא(הורים זה סוג נורא מוזר של חייזרים!) אז תהנו לכם! ותמסרו ד"ש לפיטר בשמי!!! טוב נו... וגם לשאר... אבל במיוחד לאמיר הגיטריסט של הדג נחש!!!(חולה עליו!) ותספרו לי ההההההההההההכל!!!!!!!!
חן-תגיד לי אם היה את שלום סלאם פיס ואת לא פראיירים ואם **שיעול שיעול**,החברה של **שיעול שיעול** (אני כותבת את החידה אז...) הייתה שם... ועוד דבר-ארגגגגגגגגגג!!!!!!!!!!!! אני לא פריקית!!!!!!! וגם אתה לא!!!!! לפרטים נא לשלוח אס אם אס...
אני עדיין מחזיקה בשיא של הודעת "היי אני חדשה" הכי ארוכה בפורום!!!

למעלה