בקשר להופעה....

בקשר להופעה....

אני שמעתי מהרבה שיש הופעה של ווסטליף ועד זמרים בערוץ פוקס קידס בתבל דיגטל. מישהו יודע באיזה שעה ויום ההופעה???

shane wife

New member
לא הבנתי.... ../images/Emo4.gif

איזה הופעה הולכת להיות בפוקס קידס??? מישהו אמר שזו ההופעה שהיתה בארץ ועכשיו אומרים שזו אחרת! מישהו מוכן להסביר לי איזה הופעה תשודר???

i love bryan

New member
to shane wife (חשוב)

מי אמר לך שיש הופעה של ווסטלייף בערוץ הזה? מתי הוא ישודר? בבקשה תעני לי אני חייבת לדעת! סתם שאלה אבל... בת כמה את? אני עוד מעט בת 16 ועוד סתם שאלה... את תמשיכי להעריץ את ווסטלייף אם הבריאן הפשוש שלי יעזוב? ומה לדעתך הסיכויים שיעזוב? -גל-

ניקי בי

New member
יש הופעה ב-yes בלווין של ווסטי

בערב ראש השנה, בערוץ פוקס קידס, יש הופעה של מלא זנרים ולהקות ממש טובים, כל מיני ראיונות, הכנות מאחורי הקלעים... בקיצור, נשמע טוב ושווה לראות דרך אגב, זה מתחיל בשעה 18:30 תהנו...:)

shane wife

New member
בקשר להופעה.... ../images/Emo46.gif ../images/Emo46.gif ../images/Emo46.gif ../images/Emo67.gif ../images/Emo31.gif

ההופעה תשודר בערב ראש השנה ולא רק ווסטלייף יופיעו גם פייב ובריטני וריקי מרטין וכו´ אני בת 16 ואני לא מתכוונת להעריץ את ווסט שבראיין יעזוב אבל אני אף פעם לא יפסיק לאהוב אותם... לדעתי הוא יעזוב בקרוב מאד!!! כי הוא יקלוט שהדבר הכי חשוב לו זה קרי (הכלבה) ומולי (הבת כלבה) והוא יהרוס לשיין ולמארק ולקיאן ולניקי ולכולם את הקריירה!!!! והוא יגרום להרבה מעריצות להתאבד!!!!! בגלל הכלבה הזאת!!!!!!!!!!!!!! שהיתה חייבת להזדיין איתו!!!!!! ולהיכנס להריון!!!!!!!! היא לא יכלה לשלוט בעצמה הפרוצה הזאת!!!!!!!!!!!!! כלבה!!!!!!!!! א-נ-י ש-ו-נ-א-ת א-ו-ת-ה !!!!!!!!!!!הלוואי שתמות!!!!! ותיקח את מולי איתה לגיהנום!!!!!!!!! ושתעזוב את בראיין הכוסון לנפשו!!!! צריך לשחרר אותו מהקללה שלה!!!!!

westlife rule

New member
to shane wife תירגעי!!!!!!!!!

תירגעי ילדה קחי נשימה עמוקה ותרגיעי!!!!!!!!!!!! עכשיו, את אוהבת את בריאן? אני בטוחה שכן! ואם הוא מאושר למה את לא יכולה ליהיות גם מאושרת בשבילו? כי זה לא שהוא סובל עם קארי הוא אוהב אותה ואת מולי!!!!! תאמיני לי שגם אני חולה על בריאן... (למרות שאני הכי אוהבת את שיין!!!!!!) והרעיון שהוא יעזוב את הלהקה מפחיד אותי ומעציב אותי!!!! אבל אני יודעת שאם אני אקלקל תמונות של בריאן וקארי זה לא יפתור שום בעיה!!!!!!!!!!! גם אם תדפקי לעצמך פטישים בראש או תזרקי על אנשים כיסאות זה עדיין לא ישנה את העובדה שהם ביחד והם אוהבים אחד את השני!!!! ואין שום דבר שאת או כול אחד אחר יכול לעשות בנדון!!!!!!!!!!! עכשיו,מה שעשית עם הפרצוף של קארי בתמונה זה ממש מראה את הרמה שלך!!! את ממש ירדת לשפל!!!!!!!!!!!!!!!!! אני יודעת שאני לא אמא שלך ושאין לי זכות להטיף לך מוסר אבל אני ממש ממש מציעה לך לרסן את עצמך לפני שתמצאי את עצמך באברבנאל!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! את יכולה לשים זין על העיצה שלי או לקבל אותה ולהשלים עם המציאות הבחירה שלך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אפרת...

westlife rule

New member
to shane wife את מגעילה אותי!!!!

את שמה לב למה שאת עושה?????????????????? תתביישי לך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! את פשוט דוחה אותי מקללת ילדה קטנה את הבת של בריאן?!?!?! כול הכבוד כרגע זכית בתואר "המעריצה" הגרועה ביותר בעולם!!!!!!!!!!!!!!! מה את חושבת שבריאן סובל?????????? אז לא!!!!!!!!!!!! הוא ממש אבל ממש לא סובל!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! הוא אוהב את קארי ואת מולי מאוד מאוד !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ואת חוצפנית כול כך........... לקלל ככה? את זקוקה לטיפול!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ועוד משהו את זונה ובת כלבה בעצמך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! חוצפנית מגעילה!!!!!!!!!!!!!!!! אני אומרת: אם מעריצות כמו שלך ווסטלייף לא צריכים אויבים!!!!!!!!!!!!!!! ואת עוד קוראת לעצמך מעריצה................ רק שתדעי לך שאם את מקללת את קארי ומולי את מקללת את בריאן!!!!! זה ממש אותו דבר!!!!!!!!!!!!!!!! אפרת...

westlife rule

New member
to shane wife את מגעילה אותי!!!! ../images/Emo5.gif

את שמה לב למה שאת עושה?????????????????? תתביישי לך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! את פשוט דוחה אותי מקללת ילדה קטנה את הבת של בריאן?!?!?! כול הכבוד כרגע זכית בתואר "המעריצה" הגרועה ביותר בעולם!!!!!!!!!!!!!!! מה את חושבת שבריאן סובל?????????? אז לא!!!!!!!!!!!! הוא ממש אבל ממש לא סובל!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! הוא אוהב את קארי ואת מולי מאוד מאוד !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ואת חוצפנית כול כך........... לקלל ככה? את זקוקה לטיפול!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ועוד משהו את זונה ובת כלבה בעצמך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! חוצפנית מגעילה!!!!!!!!!!!!!!!! אני אומרת: אם מעריצות כמו שלך ווסטלייף לא צריכים אויבים!!!!!!!!!!!!!!! ואת עוד קוראת לעצמך מעריצה................ רק שתדעי לך שאם את מקללת את קארי ומולי את מקללת את בריאן!!!!! זה ממש אותו דבר!!!!!!!!!!!!!!!! אפרת...

ניקי בי

New member
היי היי היי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

את צריכה להירגע קצת! אז מה אם זה בריאן מווסטלייף? אני חושבת שאת מאוד מגזימה! ותני לי להגיד לך משהו ולכל המעריצות שחושבות כמוך...אני הייתי במסיבת עיתונאים... וצר לי להודיע לך, שכשבריאן נשאל על ההריון של קארי, הוא לא שכח לציין את העובדה שכל הקטע הזה...קצת קרה באשמתו ולא באשמתה...המבין יבין. אני לא מצצדת באף צד, אני חושבתשהם עשו טעות, וכמו כולם, אני מקווה שבריאן לא יעזוב את ווסטלייף, ושיידע שהוא יוכל למצוא הסדר. את לא צריכה לשנוא את קארי, אלא לסמוך על בריאן שהוא, כמו כל בן אדם אחר בעולם הזה צריך לדעת מה טוב בשבילו... ותסמכי עליו, שכשלא יהיה לו טוב, הוא לא ישאר בסביבה.

למעלה