אז יש הרבה חצי תימנים חצי מרוקאים.. וואי זה שילוב קטלני...
א אסי סרחנה בנשמה New member 23/5/06 #36 ../images/Emo6.gif כולם חושבים שאני תמניה../images/Emo194.gif וזה לא נכון
א אסי סרחנה בנשמה New member 23/5/06 #38 ../images/Emo2.gifהוו תודה../images/Emo2.gif../images/Emo194.gif
0 00תמר של יוליוס00 New member 23/5/06 #39 חחחחחחח פעם הבאה בשרשור הכרות צריך להוסיף "תימני או מרוקאי?" חיחי
A Amber68 New member 20/5/06 #9 חחחח.. הרגת אותי מותק.. פשוט אם אתה גר ברה"ע סביר להניח שאתה תימני.. 70% מהאוכלוסייה..!! אבל אני גם לא, אני תוניסאיתתתתת כמוך !!
חחחח.. הרגת אותי מותק.. פשוט אם אתה גר ברה"ע סביר להניח שאתה תימני.. 70% מהאוכלוסייה..!! אבל אני גם לא, אני תוניסאיתתתתת כמוך !!
A Amber68 New member 20/5/06 #10 איפה בראש העין ? מה שמך ? ובן כמה ? נדיר אם אני לא מכירה אותך איכשהו.. זה ראש העין !! וגם אני גרה כאן..
איפה בראש העין ? מה שמך ? ובן כמה ? נדיר אם אני לא מכירה אותך איכשהו.. זה ראש העין !! וגם אני גרה כאן..
M MenDelSonspirit New member 21/5/06 #28 ראש העין?! בואו לגבעה אני אראה לכם תימנים אורגינש. ראש העין קטן עלינו
J Jimmiet New member 21/5/06 #17 תגידי, מתי זה מתחיל?..[יום הסטודנט] אני כל כךךךך רוצה לבוא אבל יש לחברים שלי טקס סיום באותו היום , אז אני לא יודעת אם אני אספיק זה אמור להיות עד הבוקר לא?
תגידי, מתי זה מתחיל?..[יום הסטודנט] אני כל כךךךך רוצה לבוא אבל יש לחברים שלי טקס סיום באותו היום , אז אני לא יודעת אם אני אספיק זה אמור להיות עד הבוקר לא?
א אסי סרחנה בנשמה New member 21/5/06 #24 סטסיה!!../images/Emo194.gif חוחין מחר מתחיל טעם העיר בת"א ורוצה לבוא? זה ממש כיף דברי איתי ><
א אסי סרחנה בנשמה New member 21/5/06 #26 מתחיל מחר וזה עד יום חמישי../images/Emo194.gif וזה אחלה :] זה בגני יהושע... אין הופעות או משהו כזה אבל זה המוןהמון אוכל ואפשר להגיע לשם ברכבת.. וזה פאנן! חוחו
מתחיל מחר וזה עד יום חמישי../images/Emo194.gif וזה אחלה :] זה בגני יהושע... אין הופעות או משהו כזה אבל זה המוןהמון אוכל ואפשר להגיע לשם ברכבת.. וזה פאנן! חוחו