בקשר להופעות בחיפה

mitnahell666

New member
בקשר להופעות בחיפה

אני רוצה להגיב לכל מי שכתב לי בקשר למה שאמרתי ובקשר להופעות בכללית. אני אתחיל בכמה הגדרות כלליות כדי שתבינו את מילון המושגים שלי. הופעות פאנק או הארדקור: הופעות, ללא מטרות רווח (אלא אם צוין שהן למען מטרה מסוימת) שנועדו כדי שיהיה סבבה, שאנשים יוכלו להנות מקצת צוסיקה לא ממוסחרת בזול ובכיף. שטיפת מוח: כל צורה של חינוך פוליטי שלא מאפשרת לתלמיד לקבל מידע ממקורות אחרים. ללמד בבצפר שארץ ישראל הייתה שממה ולצנזר מקורות בספרי הלימוד שמעדים על ההפך זה שטיפת מוח. בכל מקרה, אני רוצה להתחיל ולומר שיש לי כמות נכבדה של חברים בנוער העובד רוב הדברים שאמרתי בגנות האנשים בתנועה היו בלהט הרגע מרגשות תסכול ועצבון. אני רוצה להמשיך ולהגיד שכן, נהניתי מההופעות עצמן, היו אחלה להקות, אבל בהחלט לא אהבתי את מה שקרה מסביב. עכשיו, גברת ענת, אם " לא הרשינו לכם למכור בתוך הקן שלנו מה לעשות אנו דוגלים בשוויון שאם אין לאחד אז האחר צריך להתחשב בזה ולא לקנות לידו" אז למה מכרתם משקאות? ולמה ביקשתם כסף לכניסה? הייתם יכולים לבקש תרומה מכל מי שנכנס וכך כל אחד היה משלם לפי יכולתו. לזה קוראים שוויון. אני יכול להבין שתנועת נוער תבקש כסף מדברים שאתם מארגנים בסניף שלכם כדי לעשות כל מיני דברים (עד כמה שהם לא משהו חכמים) אבל אני מוכרח לציין שאם חשבתם שהערב הזה יעלה את המודעות הנועלית ממש טעיתם. תלמדו מהצופים שלוקחים כמות מסויימת של כסף על שכירה של האזור ונותנים לך לעשות פחות או יותר מה שבא לך עם זה... להגיד שהחיפוש היה מטעמי בטחון זה הדבר הכי אינפטילי להגיד בעולם. את חושבת שמדריך בנוער העובד יכול לסכל פיגוע התאבדות? ולמה את חושבת שמחבל יבוא למשהו כזה... זה די אידיוטי. אני אישית חשבתי שהבדיקה הייתה למען שלא יכנסו סמים ואלכוהול וכאלה ואני רק רציתי להגיד שזה יכול היה להיעשות ביתר אדיבות. עכשיו, נעמה... אני לא בדיוק רוקד כמו שצריך אם את כל כך רוצה לדעת. אני רוקד יותר כמו ילד מונגולואיד שלא מוצא את הצעצוע שלו אבל לפחות אני רוקד. אני לא מרביץ ולא שום דבר אחר. אבל משום מה החליטו להחזיק אותי בחיבוק דוב (שדי ריגש אותי ת´אמת) במקום להוציא אנשים שהביאו מכות. לזה קוראים לרקוד כמו שצריך. ואני מוכרח להגיד שראיתי אנשים בחולצות נועל מביאים מכות... בקשר למה שמכרנו, תסלחי לי גבירתי היקרה אבל הפעם את מדברת בלי לדעת כלום. אני במקרה מכיר את כל ה"ארגונים" שמכרו שם דברים: רדיו סכיזו, הוצאתצירופימקרים, ומיליצית הסיכות. כל הארגונים האלה ככל הידוע לי נמצאים במינוס, אני חוזר מינוס על זה שהם קורעים תחיים שלהם בשביל לעשות דברים שהם מאמינים בהם. אז קצת כבוד בבקשה. עכשיו בקשר לשטיפת מוח של החוברות, האם קראת איזהשהו חוברון כזה אי פעם? האם הרגשת את ידו של השטן נשלחת אל נשמתך ומשנה את דעתך הפוליטית בזמן שקראת את זה? לא. אני חושב שלא. אין שטיפת מוח באמירת הדעה שלך, אנחנו לא אומרים לאנשים לא לקרוא פרופגנדה ימנית, אנחנו רק אומרים את הדעה שלנו, מה שטיפת מוח בזה? ואז מה אם אני אפס מתבגר. לפחות אני למדתי לראות את דרכו של השטן ולהבין כי יש ישות אחת בעולם ששוה להלל. הלוואי שתמותי על חוסר נחמדותך. באהבה, גיורא.

שמע...

כודם כל ההודעה שכתבתי גם למטה אבל תיקראו יש כמה תוספות פה למטה: "כודם כל בעיקר למי שמהתנועה אתם צריכים להיתבייש לכם במילים, כל מיני היטבטאויות כמו "פאנקיסטים מסריחים, למניהם זה לא ממש בוגר וגם לא ממש מייצג את הקן שלך ובטח שלא את התנועה. הדיון ירד לרמה דבילית מצד האנשים שבתנועה ומצד האנשים שהיו בערב. אני חושב בתור חניך בנוע"ל שאם מארגנים ערב פתוח שצריך לשלם אליו אז צריך לאפשר ללהקות לימכור מה שהם רוצים גם עם בעיניכם זה רדוד לא במחיר עלות וכל מיני שטויות כאלה כי מי שרוצה יקנה - וכמו שלא ניראה לי שמי שבא ולא היה לו כסף לשלם כניסה הכנסתם אותו בכל זאת אז יכולתם לתת להם לימכור. עוד יותר לחלק את העלונים. שהנוע"ל מחלק דפי מידע וכל מיני פליירים אז זה לא נקרא שטיפת מוח זה ניקרא חופש הביטוי! ואם הייתה בעיה לחלק את זה בפנים יכול לבקש שהם יחלקו את זה בכניסה או ביציאה אבל בחוץ, וזה לגיטימי! אל תתחילו להרצות לי שאני לא תנועתיסט כי אני כן! עכשיו אני מבקש מכל הצדדים אם אתם רוצים להמשיך בדיון הזה סבבה ואפילו יפה אבל תחזרו לרמה נורמלית של דיבור ובלי לתקוף אחד את השני, על דברים לא מוצדקים שנאמרים בלי חשיבה והתירוץ של נאמר בלהט הרגע לא תופס!!!!!!!!" אני מאד מסכים אם הקטע של כסף לכניסה הייתם מבקשים חובה לשלם 3.5 שקלים ומכל אחד לשלם עוד קצת עד סכום כסף מסויים וככה לפי חישוב פשוט יכולת לכסות את ההוצאות ולא הייתם צריכים לקחת 15 ש"ח, אז כן זה מעט כסף אבל יש אנשים שגם את זה אין להם והם רוצים להיכנס. אז ניראה לי שהמשפט "נאה דורש נאה מקיים" מאד מתאים כאן! בקשר לחיפוש אם אני לא טועה זה אפילו חובה לעשות במקומות מסויימים וגם זה שרואים שבודקים כבר מונע ומרתיע גם מהכנסת אלכוהול וסמים וגם חלילה ממפגעים למיניהם! וכן מדריך בנוע"ל יכול לימנוע פיגוע כמו שמאבטח בקניון יכול לימנוע פיגוע. אבל אני לא יודע באיזה צורה נעשה החיפוש ויכול להיות שהוא נעשה בצורה ברוטלית מידי ולא הוגנת ונטפלת אבל יש גם דרכים נחמדות יותר להגיד משהו נגד זה! בקשר לפוגו ולריקוד מכות יש הבדל והבדל גדול פוגו זה ריקוד אומנם קצת אלים אבל יכול להיות לגיטימי כמו כל ריקוד אחר אבל שהוא הופך לסתם מכות יש דרכים לעצור אותו ולא בכך שלהכניס אנשים על חולצות תנועה שירביצו לאלה שמרביצים. אני לא יודע אם היית פעם בפסטיבל הקיץ אבל אני הייתי פעם אחת וברגע שהתחיל ריקוד מכות (לא פוגו!!!) פשוט נכנס אדם רחב מימדים וידיים ומפסיק את זה בכך שהוא עומד בעמצע וככה עושים ברוב המקומות וזה הדרך הכי פחות אלימה לעצור את הריקוד מכות. ועוד הפעם לחלק עלונים זה לא שטיפת מוח! אייל שניידר שכבת הבונים(י´) זכרון יעקב

אייל

מכירת הדברים אכן התקיימה בחוץ וכן גם חילוק הפליירים, הבדיקה היתה בדיקה ביטחונית ובכלל לא היתה ברוטלית בתור אחת שעמדה לצד אלה שבדקו. בנוסף רציתי לציין שלפי מה שראיתי ונכון, לא ראיתי הכל אבל, הקומונרים (אלה שפיזרו את הפוגו) לא השתמשו בשום בוג של אלימות אבל אלה שעשו את הפוגו כן השתמשו ואפילו הרבצו לקומונרית שלי. אז לפני שאנשים שהיו בערב מעבירים ביקורת (ואני לא מדברת אליך אייל אלא אם היית שם) תבדקו יותר לעומק

One In A Milion

New member
איזה באסה בשבילך..

שאתה סכיזופרני...: "הלוואי שתמותי על חוסר נחמדותך-באהבה גיורא" מקסים. אתה יודע מה עוד יותר באסה? שזה לא שאני לא נחמדה,זה פשוט העניין שאני אומרת את הדעה שלי,ומסבירה,ונותנת טיעונים על כל מה שקרה-ואתה לא מקבל את זה,ועוד מביא לכאן חבורה שלמה של אנשים בדעותייך,שמקללים,מפידים,מאיימים,וקוראים לתנועה פאשיסטית ולאנשים נאצים. שזה-מאוד מאוד נחמד. נכון ? מקסים. שוב,אבהיר: לא הייתי מהאנשים שאחראים להרגיע את "ריקודי המכות". אני לא יכולה להתווכח איתך על כל המקרים שהיו שם,והיו אולי חמישה אנשים שממונים על זה. ואם הם החליטו שצריך להשתמש בכוח כדי להרגיע שם,זה בטח היה מוצדק,הם לא ירביצו סתם-הם לא ירביצו בכלל. בקשר למה שחילקתם ומכרתם,אין פה ויכוח יותר. קיבלתם אישור לחלק,קיבלתם אישור למכור. כיבדנו אתכם. על מה אתה מתלונן?????????????????????????????????????????????????? פשוט שב בשקט כבר,ואם אין לך משהו חכם להגיד-אז אל תדבר. ואתה לא יכול להגיד: "אז מה אם אני אפס מתבגר, לפחות אני מהלל את השטן" יותר מדי חולניות במשפט אחד. בתקווה שתתעשת.

סליחה

אבל הרבה מהצורת דיבור שלכם גם היתה קצת ירודה... וחוץ מזה, מה זה "מביא לפה חבורה שלמה של אנשים"? מאיפה את יודעת את מי הבאנו ואת מי לא? ואגב, אני עדיין מחכה לתשובות על הרבה מהשאלות והטענות שהבאתי למטה... אי-מתן תגובה ייחשב כהסכמה. ראי הוזהרת. :) ברק

One In A Milion

New member
שתי מילים.

מסר-אישי. למדתי לקח מהשרשור הזוועתי שנוצר כאן,עקב אי-הסכמה של כמה פאנקיסטים בקשר לערב ההארדקור שהיה. צורת הדיבור שלי ושל חברי לקן לא הייתה ירודה,אם תסתכל טוב טוב,תראה שטרחנו בכל פעם ופעם לענות ולהסביר,בשפה יפה. ואתה הבאת לפורום את ידידה שלך,שאמרת שהוציאו אותו מה"פוגו" באמירה לא יפה,והיא, מסתבר,הביאה את החבר´ה שלה. ובקשר ל"אי מתן תשובה ייחשב כהסכמה"..לא,לא נראה לי. אתה רוצה לדבר -יש מסרים אישיים. הפורום לא צריך לסבול את השטויות האלה,ספגו כאן מספיק ביומיים האחרונים. מתנצלת בפני חברי הפורום על ההודעה הלא-קשורה לנושא הפורום הזה. הודעה אחרונה בנושא ערב ההארדקור. עלו והגשימו

לא רק לי מגיעות תשובות

אלא לכולם וחוץ מזה, לא הבאתי לפה אף ידידה שלי. ואני מוכן למצוא לך מספיק דוגמאות לצורת דיבור ירודה מצידכם... וגם מה זה "אי-הסכמה של כמה פאנקיסטים"? מאיפה לך לדעת למי יש קשר לפאנק ולמי לא בכלל?

pazzi

New member
התגובה שלי על ההופעות

אתמול כתבתי הודעה די ארוכה בנושא שלא נכנסה לצערי, אחרי 100 נסיונות בערך. בכל מקרה יש לי כמה דברים להוסיף: צריך להבהיר שההסעות + הכניסה להפעות עלו 15 ש"ח. טוב אז אני באתי מירושלים, בשבילי זה היה כרוך בעוד הרבה זמן וכסף אבל לא משנה. בזמן שאסטרוגליידס הופיעו ולפני שנכנסתי ראיתי שטוב לי לשבת בחוץ ולמכור סיכות שאני וחברי השקענו הרבה שעות וכסף כדי להכין אותן, רציתי את ה-15 ש"ח שלי בחזרה, אבל לא היו מוכנים להחזיר לי אותם. זה קצת היה תמוה מאחר והיו שם 300 אנשים לפי מה שאמרתם ולא היה נראה כל הפסד באופק בגלל שאני לבדי לא נכנסתי. בכל מקרה, כשנכנסתי פנימה אז חלק מהזמן הפוגו היה רק אלימות וחלק מהזמן היה בסדר, אפילו נוע"ליניקית נחמדה אחת שאלה אותי מה אני חושב על כל האלימות הזאת, בכל מקרה בזמן שכן הייתי בפנים ואני אף פעם לא אלים וכאלה הספקתי לחטוף קצת מנו"לניקים נחמדים. וראיתי עוד הרבה אנשים אחרי שחוטפים סתם, ואני לא מדבר בתיאוריה על מה שידברתם לפני, אני ראיתי שהרביצו לסתם אנשים, על זה אי אפשר להתווכח. בקשר ל"דיסקים המזויפים", רק הייתי רוצה שלא תקלטלו מפעל חיים של כמה אנשים ב-2 מילים, הדיסקים שראיתם שם זה תוצאה של הרבה מאוד שעות עבודה וזמן בכלל שהשקיעו כדי לקבל אישורים מהלהקות, להשיג את הדיסקים המקוריים, לצלם באיכות גבוהה את החוברת והעטיפה ולצרוב את הדיסקים עצמם. אני יכול בעצמי להעיד שהאנשים שעושים את זה לא רואים מזה שקל רווח, בנתיים בזמן שהם פועלים הם בהפסדים של כמה מאות שקלים. הם עושים את זה כדי שלאנשים תיהיה מוזיקת הארדקור זמינה ולא יצטרכו לשלם הרבה כסף כדי להזמין מהאינטרנט או סתם שאנשים חדשים יראו דברים שאין בחנויות. זה חלק מהקטע של ההארדקור, שאין קופירייט על המוזיקה, לא עושים את זה בשביל רווח אלא כדי להפיץ מסרים\דיעות\מחשבות או את המוזיקה עצמה. עוד קטע שעיצבן אות ועל זה רציתי להרחיב אתמול זה הקטע של הרווח. בסדר, עשיתם רווח, סבבה, גם המחיר לא גבוה, אבל במקום לחשוב על עצמכם בקטע של מה לעשות עם הכסף ואיך לצ´פר את הקבוצה על האירגון המוצלח של ההופעות (שד"א, לקחתם שם את כל הקרדיט לעצכם ושום דבר לא נתתם ללהקות או לעוד אנשים מחוץ לקבוצה שעזרו) תחשבו על האנשים שנתנו לכם את הכסף הזה. אם אתם לא רוצים שהם יחשבו שאתם חבורת עטלפים מוצצי דם (בבקשת סליחה מהעטלפים) שרוצים את הכסף שלהם לעצמכם אתם יכולים לעשות למען האנשים, ככה יזכרו את התנועה שלכם ובעיקר את הקן הספציפי לחיוב. אם כבר נכנסתם להארדקור אז הנה כמה הצעות למה שאתם יכולים לעשות עם חלק מהכסף, אתם יכולים לקנות מיקסר שיהיה ללהקות שרוצות להקליט או מגברים או רמקולים להופעות או לא יודע מה, יש 1000 דברים שאפשר לעשות עם זה שתורמים לכולם ולא רק לכם. אני למשל בתהליכים להביא את הלהקה האהובה עלי Leftover Crack שמה, לארץ. בשביל להביא אותם אני אצטרך להרים איזה 2- 3 הופעות תרומה כדי שתיהיה לי אפשרות בכלל לארגן הופעה שלהם וגם לא במחיר גבוה. אם הייתם חושבים באמת בקטע של הארדקור ולא סתם לארגן הופעה כדי לפרסם את הקן הייתם יכולים לעזור במשהו כזה. ואני לא רוצה לקחת את הכסף שהרווחתם, אני סתם נותן דוגמא איך הייתם יכולים להחזיר אותו לאנשים. או שלדוגמא אתם יכולים לארגן עוד הופעה או שתיים ושהכניסה תיהיה בחינם, זה עוד דבר שיזכרו אותכם בחיוב לגביו. בברכת יום נעים עופר.

laskov24

New member
כן ולא

גיורא היקר! העלת בתגובתך הרבה מאוד טענות, שלכולם אני רוצה להתייחס, אבל חושש שהפורום הזה של התכתבויות לא יכול ללבן את כל האי-הסכמות שלנו. קודם כל אגע בנושאים היותר אקוטיים: יכול להיות שהיה מקום לאפשר מכירת עלונים של קבוצות כמו הוצאתצירופימקרים, אבל סביר להניח שהסיבה שסרבו היה שלא הכירו ולא ידעו במה מדובר (ואת האמת, חלק גדול מהחניכים בטח גם לא היו מבינים את מהות העלונים). רק לידיעתך, אני חושב שאין לך מושג באילו תנאים חיים אותם אנשים שעשו בחירה משמעותית בחייהם (אני מדבר על קומונרים ובוגרי תנועה). האנשים שאתה מכיר (מאיזור חיפה והכרמל) הם חניכים או לא ובכל מקרה חיים ברווחה כלכלית מסוימת. אני לא. גם לא 17 האנשים האחרים שאיתם אני חולק את החיים שלי, את החוויות שלי, את המשימה החברתית והחינוכית שלי, את השמחה ואת העצב, את העליות והירידות שלי ושלנו. אני מתקיים מ 750 שח לחודש. וזהו. וזה אומר אוטובוסים לכל מקום, ולחם עם חומוס כל הזמן. רק שתבין שאים הבדל ביננו (אלה המקדישים מעצמם למען המעשה החינוכי) לבין אותם אנשים ראויים להערכה שעומדים מאחוריי הוצאות העלונים הפרטיות והבריגדות הרעיוניות למיניהן. בקשר לפוגואים - יש יחס אמביוולנטי בקרב חניכים, שמצד אחד יודעים שאסור לאף אחד להיפצע/לשבור ראש/למות באירוע הזה, דווקא בגלל שהאירוע נערך בתוך קן, לבין העובדה שבזמנם החופשי הם עושים פוגואים בעצמם. תנסה להבין את זה. אם היו שם יותר אנשים אחראים זה לא היה קורה. ורק לסיום - מהמכתב שלך עולה דמות של אדם אינטיליגנטי ובעל מעורבות חברתית גבוהה. המקום שלך איתנו, לא נגדנו. רק תפסיק לכעוס על כולם ותראה את העולם בפרספקטיבה אובייקטיבית יותר. עלה והגשם!

למעלה