בקשר להחלקה יוקו

Talya1902

New member
בקשר להחלקה יוקו

ראיתי שיש החלקה יוקו סיסטם שרשום עליה S והחלקה יוקו שרשום עליה H מה ההבדל?

האם את מעצבת שיער?

אינני ממליץ כלל וכולל לבצע פעולות כימיות(במיוחד החלקות שיער) בבית.

האותיות מצינות חומר שמיועד לשיער טבעי(H) וחומר שמיועד לשיער עדין וצבוע (S).

Talya1902

New member
אני לא ספרית

אבל אני ממש מתולתלת עם צמיחה מהירה תוך חודש כבר יש לי שורשים שלא ניראים טוב עם ההחלקה (שורש ממש מתולתל על שיער חלק מורגש יותר ממי שיש לה שיער גלי) ואחרי שאני סוחבת בכח עושה החלקה כל שלושה חודשים וכל שלושה חודשים לשים 1000 שקל (4000 בשנה!!!) נהיה לי כבד אז חשבתי לעשות לבד כי אני כבר מכירה את הפרוצדורה.. אלא אם כן יש לך הצעה יותר זולה בשבילי..

straw berry1

New member
מצטרפת לסוגיה

זה באמת יוצא יקר, על מה אתה ממליץ בערכה ביתית? כדי שלא אשרוף את השיער? מצד אחד צריכה להיות מסודרת במראה חלק, מצד שני יוצא יקר. לא אוכל להרשות לעצמי תיקונים או סכום כזה.

Talya1902

New member
טוב אז יש לי פתרון...

אז ככה אחרי שכל שלושה חודשים שמתי 1000 שח והחלטתי שאין דבר כזה ש״אין מה לעשות״ כי ככה הספרים אומרים. הספרים בחיים לא יתנו לך טיפים ועצות איך לעשות דבר כזה בבית כי מן הסתם שזה יפגע להם בפרנסה אז הם יפחידו אותך רק כדי שתבואי אליהם לשלם. אני אישית עשיתי החלקת יוקו+קרטין בבית! את החומרים קניתי מ״הכל לשיער״ בב״ש. אני גרה באיזור המרכז אז עשיתי משלוח. עזר לי בחור מקסים בשם ליאור שהבין את החששות שלי היה סבלני הסביר ונתן לי את מס הנייד שלו עם אופציה להתקשר בכל שעה בזמן ההחלקה כדי שידריך אותי. בנוסף, יש מדריך להחלקת יוקו ביוטיוב. בכל אופן, יצא מדהים!!! אני לא אשקר ואגיד שיצא מקצועי כמו במספרה אבל בהחלט משביע רצון כשמדובר בשליש מחיר. בהצלחה :)

טליה את מטעה ובנות עלולות להיפגע כתוצאה

מהכתיבה שלך...
יתכן שלך יש שיער עבה ו"עמיד" בפני פעולות כימיות, תארי לך קוראת את מה שכתבת ילדה/נערה שאין לה אולי את ה"כישרון שלך" אני מדבר על התאמת חומר נכון לשיער, אני מדבר על מריחה מהירה ואחידה, אני מדבר על הקפדה מוחלטת בכל התהליך, מה יקרה לאותה ילדה / נערה אז מה עלול לקרות לשיער ולקרקפת שלה במידה ותשאיר את החומר יותר מידי / מעט מידי???
האם ראית נזקים
האם את מודעת

אז אולי לך זה יצא "בסדר" כפי שציינת בתום לב, לאחרות זה יכול לצאת קטסטרופה

דבר נוסף... אם עושים "החלקה יפנית" כמו שצריך, אין צורך לבצע לאחריה החלקת קרטין

*הפעולה שביצעת עם החלקת השיער בקרטין מיד לאחר פעולת ההחלקה היפנית גורמת לשיער להראות ולהרגיש ישר, רך ובריא... בואי נדבר עוד כמה חודשים שהקרטין יצא מהשיער. (חלילה שלא יקרה אמן!!!) אבל אני כותב פה מכאב ומניסיון רב רב רב רב שנים!!! (אני רק בן 34)

בברכה
עומר שמעוני

Talya1902

New member
��

את ההחלקה עשיתי בשורשים ואת הקרטין עשיתי בחצי שיער התחתון שהוא שרוף ופגום אז אל חשש לצערי גם לי יש הרבה נסיון בהחלקות. ובחורות חרדות לשיער שלהן אני לא חושבת שמישהי תסתכל על ההודעה שלי ותמרח ככה בביטחון בלי לעשות שיעורי בית לפני תתייעץ ותבדוק את כל הפרמטרים ורק כשהיא תהיה בטוחה ב100% במה שהיא עושה היא תעשה. ואגב, לא חסרים ספרים שגם הרסו בעצמם שיער של בחורות. אני אישית בכיתי כמה פעמים בגלל רשלנות של ספר. אז לצערי אין תעודת ביטוח על כלום... גם לא במספרה!

למעלה