בקשר להישארות בקנדה

דרפו3

New member
בקשר להישארות בקנדה

אני לא יודע איך כדאי לי לפעול. אני בן 23 ונשארו לי עוד חודשיים עם הויזת תייר ואני רוצה להישאר בקנדה (ונקובר). כנראה שאני אאלץ למצוא לימודים. בנתיים אני צריך לשפר את האנגלית, ואולי למצוא איכשהו לימודים שיהיו הכי מתאימים בשבילי. אין לי בכלל תעודת בגרות. יכול להיות שיש לי קושי ללמוד ולכן אני לא יודע איך לדעת אם אוכל להסתדר עם לימודים, ולכן אני חושש מאוד. מה לגבי מבחן GED? מבחינה כספית המשפחה שלי בישראל תומכת בי כרגע וכנראה תוכל לתמוך בלימודים. בכול אופן אני לא יודע אם כרגע אני צריך לנסות להאריך את הויזה. או בעצם ויזת סטודנט. איך אתם מציעים לי לפעול? לא קל לי בכלל להיות פה ואחת הסיבות היא זה שקשה לי להיות בלי מכונית ותלוי בתחבורה הציבורית. אני חושב לקנות אופניים משומשות ,אבל אני עדיין לא יודע אם אוכל למצוא דרך טובה להישאר. שיניתי את התאריך של הכרטיס טיסה לפני כמה זמן ואם לא אמצא דרך להישאר אז אני אשנה את התאריך שוב עם בריטיש איירוויז לעוד חודשיים בערך כאשר הויזה תסתיים. האם יש לי הרבה מה לדאוג ממצב שבו לא יהיה להם מקומות בטיסה אם אהיה צריך להקדים? מה לגבי המחיר שינוי? איפה אני יכול למצוא תשובות לשאלה כמה זמן צריך ללמוד בשביל לעבוד לאחר מכן?. ואיזה סיכוי יש לי באמת להצליח להישאר בקנדה לאחר הלימודים? יש מידע כללי באינטרנט שתוכלו להפנות אותי אליו? יש לי ידע בתחום מסויים שאולי הוא יכול להיות מאוד מוצלח אם אממש אותו אבל הוא ידע של רעיונות ולא של ניסיון. יצא לי לראות את ההודעה הזאת שכתוב בה שקיימות מוסדות לימוד עם תמיכה ממשלתית. רציתי לדעת איפה אני מוצא את הרשימה שכתוב שם שיש? http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1712&msgid=101910536 תודה,

דרפו3

New member
ולגבי נישואים פיקטיביים

מה בדרך כלל הסיכויים לזה בכלליות? באתר של ההגירה הם כותבים על זה קצת אבל הם לא נותנים הרבה מידע וזה מאוד לא ברור ומעורפל.

דרפו3

New member
תודה לכם, אבל אני לא מבין מה הכוונה שלך

לגבי התפשרות. למה אתה מתכוון? או לגבי מראה? הרי זה תלוי בהרבה דברים אחרים לפי השערתי. אני יחסית נראה לפי ההגדרה של האוכלוסיה בכלליות בעל מראה טוב.

דרפו3

New member
אפשר הסבר לגבי זה?

הנשים שתמונותיהם שם הן מאיזור רוסיה ואזרחיות מאזור רוסיה אז למה התכוונת? לא ברור לי.

דרפו3

New member
בכול אופן הסיבה שכתבתי שזה מעורפל זה

בגלל שאז זה דווקא יכול להראות דווקא הסיכוי לזה הוא יכול להיות סביר.

mikki01

New member
Because you are not real

The style of writing (winning) and the way you never actually read the answers given to you are very familiar

דרפו3

New member
אז בקשר ללימודים. מה אתם מציעים לעשות?

לעשות קודם קורס אנגלית ולבקש הארכה? איזו סוג של קורס מומלץ ולמשך כמה זמן? אולי כמובן להגיע לטורונטו שבה יש יותר אפשרויות?

yanivran

New member
טוב, תבין למה אף אחד לא עונה לך ברצינות

אף אחד לא עונה ברצינות למישהו שרוצה משהו בדרכים לא חוקיות כאן. מבחינה חוקית אין לך שום סיבה להישאר בקנדה. יותר נכון, לקנדה אין שום סיבה להשאיר אותך שם. אם אתה מסוגל למצוא עבודה אצל מעסיק קנדי שמעוניין להעסיק אותך באופן קבוע במקצוע מבוקש שחסרים בו קנדים אז אתה תוכל להישאר בקנדה (לפי התאור שלך לא נראה לי שזה המצב). בעיקרון מה שאתה צריך לעשות זה או לעשות תואר ראשון, לצבור 4 שנות ניסיון בעבודה ולהתחיל בתהליך הפדרלי. או למצוא דרך להתחיל ללמוד בקנדה (כלומר מבחנים והכל, אני לא יודע מה זה ידרוש מבחינתך), ואז להישאר שם ללימודים ואחרי הלימודים למצוא מעסיק וכו'.

דרפו3

New member
תראה

קודם כול אנשים כאן כן הגיבו, והנה אתה בעצם מגיב בעצמך ונותן לי בין היתר תשובה שאתה לא יודע מה לימודים ידרושו ממני, והכוונה שלך היא כנראה שאתה לא יודע מה כדאי לי לעשות. ואני אכן ציינתי שבעיות למידה זה באמת השאלה שאני שואל לגביה בין שאר הדברים שכתבתי. בכל אופן גם אם יש לי ידע שמישהו ירצה להעסיק אותי אז עדיין נאמר לי שמבלי ניסיון בתחום אלא רק עם ידע זה לא יצליח. במידה וכן הייתי יכול לחפש מישהו שהיה מוכן לפתוח עסק לפי הרעיונות שלי ואז להעסיק אותי. אני שאלתי בעיקרון לגבי עצמי והוספתי שאלה כללית על הנושא של נישואים למטרת פיקטיביים. אתה מחליט שזה לא חוקי אבל למעשה אני שאלתי דבר כללי בקשר לנסיון להגיד על עובדות על נישואים שכאלה. איך בכלל אתה יכול לצפות שלא יהיה שום מידע בסיסי שאומר לאנשים עד כמה הסיכוי לזה טוב בכלליות? אני באתי ואמרתי שמהסתכלות באתר של הממשלה, לא ראיתי רצון גדול במיוחד מצידם להוכיח יותר שזה לא ניתן. אז אולי זה יכול להיראות לאנשים לא ברור ולהרבה אנשים אין מה להגיד. אבל אולי אחרים כן. ובכל מקרה שאלתי לשמל איך כדאי לי להאריך את הויזת שהייה שלי ל-6 חודשים נוספים.

באופן עקרוני נישואין פיקטיביים היא שיטה פסולה

לימודים היא שיטה מצויינת. עליך לנסות להתקבל לתוכנית לימודים מקצועית שמקנה ויזת סטודנט, במידה ותמצא כזו שבה יש לך איך לממן את שכר הלימוד. לאחר הלימודים תוענק לך זכות לעבוד שנה ברישיון עבודה אם תמצא מעסיק שיסכים לקבל אותך לסטאג'. אחרי לימודים ועבודה בקנדה יותר קל להגר גם במסלול הפדרלי וגם בפרובינציות. לא אכנס לפרטים, כי זה עוד רחוק. חיפוש בגוגל יניב לך מאות תוכניות לימוד מתאימות במכללות טכניות ובאחרות. השאלה הנפוצה שבקישור היא אוצר בלום עבורך. בהצלחה.

דרפו3

New member
תודה

מבחינה כספית זה יכול להיות בסדר. אבל אני לא יודע עד כמה יקשה עלי הקושי ללמוד, לזכור ולעבד את הלימודים. כן זה באמת נראה שיכולה להיות בעיה רצינית. להתקבל לעבודה גם יכולה להיות בעיה גדולה עבורי בגלל כול מיני סיבות. אז מהן הדרישות בדרך כלל ללימודים מקצועיים שונים? אין צורך הרבה פעמים בתעודת בגרות? מה אני אעשה בנתיים שנשארו לי רק חודשיים להיות בתור תייר? אם אני נרשם לקורס אנגלית אז אני חייב שזה יהיה יום לימודים מלא למשך כול התקופה? להגיש בקשה להארכה לבד או דרך עורך דין? תודה

דרפו3

New member
רציתי לשאול בקשר ללימודי אנגלית

יש לכם המלצות על בתי ספר לאנגלית בונקובר? או טורונטו? איך מחפשים המלצות איפה ללמוד אנגלית?.

דרפו3

New member
בקשר לשאלה החשובה

איפה אני יכול למצוא מידע לימודים לאנשים עם קשיי למידה, אשר באים מארץ אחרת? זה יכול להוות לי עזרה לדעת מה לעשות, וגם לדעת אם יש תוכניות לימוד שיכולות לעזור לי הרבה יותר. תודה

למעלה