בקשר להמשך התנדבות

ben10200101

New member
בקשר להמשך התנדבות

היי ,
הייתי בשלכת גיוס בראיון עם המפקדת שמה , והיא אמרה לי שהתיק עובר לתל השומר , מה עושים בהמשך וכמה זמן זה לוקח עד שאני יקבל תשובה על השיבוץ והתאריך גיוס ?

נ ו ע ה 12

New member
התיק עובר ממדור פרט בלשכ"ג

למדור מתנדבים ולמקרפ"ר (מפקדת קצין רפואה ראשית) שיושבים בתל השומר. התיק ייבחן מבחינה רפואית ולאחר מכן יקראו לך לועדה בנוכחות רופא המתנדבים, לצורך אישור או דחיית בקשת ההתנדבות (רוב הבקשות מאושרות, תוכל לקרוא על כך בשאלות הנפוצות תחת "כלים ומידע") ובמידה ויש אישור אז גם בחינת ההקלות (פטורים) איתן תשרת. לאחר אישור ההתנדבות יגיע שלב בחירת התפקיד והשיבוץ עצמו.

ben10200101

New member
בקשר לוועדה..

הייתי בוועדה בלשכת גיוס שלי בירושלים , הרופא אמר שהוא מאשר את ההתנדבות ונתן לי פרופיל 25 .. עדיין זה אומר שאני צריך ללכת לרופא בתל השומר??

נ ו ע ה 12

New member
25?

זהו פרופיל שניתן לאחר שמלש"ב שקיבל פטור אושר להתנדבות והתגייס כבר

אולי 21 או 24?

נ ו ע ה 12

New member
אני רוצה להבין את המקרה פשוט...

כחודשיים לפני תום תוקף הפרופיל הזמני (פרופיל 24) יש לדאוג לקבל הפניה לועדה רפואית לשם בחינת הפרופיל מחדש. אם נקבע לך 21 באופן סופי ניתן להגיש בקשת התנדבות, וזה מה שנראה לי עשית בלשכת הגיוס בירושלים. את האישור הסופי להתנדבות ניתן לקבל רק במקרפ"ר שבתל השומר.

ben10200101

New member
...

שקיבלתי את הפטור הזמני אמרו ל שאני יכול להגיש בקשה , שלחתי את הבדיקות ואת המסמכים וקראו לי לוועדה , הרופא אמר שהוא אישר את ההתנדבות מבחינתם , וקיבלתי פרופיל 25 , הוא אמר שעוד 8 חודשים אני יצטרך לבוא לועדה עוד פעם (אחריי שאני יתגייס)

נ ו ע ה 12

New member
צור קשר עם מדור מתנדבים ( 03-738-7157)

כדי לדעת איפה הבקשה שלך עומדת. הם יוכלו לראות את כל הפרטים ויאמרו לך באיזה שלב בתהליך אתה.
רק רופא המתנדבים (במקרפ"ר, תל השומר) מאשר בקשות התנדבות, ולכן זה שרופא בלשכת הגיוס אישר אותה נשמע לי מוזר

למעלה